Blog | Coronavirus

We zijn open!

We zijn ontzettend blij om weer met jullie te kunnen (af)passen en er hangt een geweldige collectie trouwjurken voor jullie klaar! Voor de aankomende bruiloften en met name de levertijden voor jurken is het doorgaan van de afspraken voor vele bruiden van belang. Om dit mogelijk te maken werken we met een aantal verplichte aanpassingen.

We nemen met iedereen contact op die een afspraak heeft om eventuele wijzigingen door te nemen. Afpas afspraken worden ingepland op volgorde van datum. Mail ook gerust je vragen naar contact@damore.nl. Een afspraak inplannen, doe je gemakkelijk hier.

Check ondertussen de nieuwe jurken op de website, doe inspiratie op via onze social kanalen en tot gauw!

Kom verantwoord passen bij D’Amore Bruidssalon

Bij D’Amore Bruidssalon doen wij er alles aan om je een geweldige ervaring te geven. Natuurlijk is onze werkwijze wel hier en daar aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM vanwege het coronavirus. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet, zodat je helemaal voorbereid op zoek kunt gaan naar je droomjurk!

Heb je al jouw trouwjurk bij ons gevonden en moet deze afgepast worden? Scroll dan iets verder naar beneden om te lezen hoe wij jou kunnen helpen.

Je zoekt een trouwjurk

Een trouwjurk uitzoeken is een bijzonder moment en wij gaan van jouw afspraak nog steeds een feestje maken. Je mag immers zelf alle trouwjurken met onze stylist bekijken, lekker passen zonder maximum aantal jurken en je krijgt natuurlijk nog steeds die fles bubbels mee naar huis!

Overzicht maatregelen bij een nieuwe afspraak:

  • Iedereen klachtenvrij te zijn. Het aantal mensen gaat in overleg en is afhankelijk van de grootte van de winkel en agenda. Neem contact op voor verdere info. Tip: je zou ook kunnen videobellen als je mensen erbij wilt betrekken.
  • Graag gepaste afstand bewaren en plaats te nemen op de aangewezen plekken.
  • Wij verzoeken jullie om kinderen zoveel mogelijk thuis te laten.
  • Deurklinken, toiletten en pinapparaten worden continu schoongemaakt.
  • We verzoeken de gasten bij binnenkomst en bij het verlaten van de winkel een mondkapje te dragen.

Levertijden kunnen momenteel langer uitlopen, dus het is verstandig om vroeg te beginnen met het passen. Gelukkig heeft D’Amore een zeer grote voorraad dus ook voor de last-minute bruiden hebben wij prachtige jurken. Twijfel je wanneer je het beste kunt komen? Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Je wilt je trouwjurk afpassen

Ook voor jou gaan we natuurlijk aan de slag! Onlangs heb je bij ons je trouwjurk gevonden en deze moet nog perfect passend gemaakt worden of is al vermaakt en klaar om op te halen. Ter aanvulling op bovenstaande maatregelen: je bent van harte welkom met maximaal 2 extra gasten, in goede gezondheid uiteraard.  

Ga je jouw bruiloft verzetten? Dan ontvangen we graag een bericht. We bieden de service aan om je trouwjurk bij ons te laten hangen tot je nieuwe datum.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de mail: contact@damore.nl.  Bellen kan natuurlijk ook, Arnhem 026-442 57 33 en Amersfoort 033-465 73 00.

Wij kijken ernaar uit om jullie te zien in onze winkels!