Blog | Coronavirus

We zijn open!

We zijn ontzettend blij om weer met jullie te kunnen (af)passen en er hangt een geweldige collectie trouwjurken voor jullie klaar! Voor de aankomende bruiloften en met name de levertijden voor jurken is het doorgaan van de afspraken voor vele bruiden van belang. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om dit mogelijk te maken!

We nemen met iedereen contact op die een afspraak heeft om eventuele wijzigingen door te nemen. Afpas afspraken worden ingepland op volgorde van datum. Mail ook gerust je vragen naar contact@damore.nl. Een afspraak inplannen, doe je gemakkelijk hier.

Check ondertussen de nieuwe jurken op de website, doe inspiratie op via onze social kanalen en tot gauw!

Kom verantwoord passen bij D’Amore Bruidssalon

Bij D’Amore Bruidssalon doen wij er alles aan om je een geweldige ervaring te geven. Een trouwjurk uitzoeken is een bijzonder moment en wij gaan van jouw afspraak zoals altijd een feestje maken. Je mag immers zelf alle trouwjurken met onze stylist bekijken, lekker passen zonder maximum aantal jurken en je krijgt natuurlijk nog steeds die fles bubbels mee naar huis!

Overzicht maatregelen bij een (nieuwe) afspraak:

  • Iedereen dient klachtenvrij te zijn.
  • Graag gepaste afstand bewaren.
  • Deurklinken, toiletten en pinapparaten worden continu schoongemaakt.

Levertijden kunnen momenteel langer uitlopen, dus het is verstandig om vroeg te beginnen met het passen. Gelukkig heeft D’Amore een zeer grote voorraad dus ook voor de last-minute bruiden hebben wij prachtige jurken. Twijfel je wanneer je het beste kunt komen? Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Ga je jouw bruiloft verzetten? Dan ontvangen we graag een bericht. We bieden de service aan om je trouwjurk bij ons te laten hangen tot je nieuwe datum.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de mail: contact@damore.nl.  Bellen kan natuurlijk ook, Arnhem 026-442 57 33 en Amersfoort 033-465 73 00.

Wij kijken ernaar uit om jullie te zien in onze winkels!