Blog | Coronavirus

Tijdelijk gesloten

Vanwege de verlengde lockdown zullen we nog iets langer de deuren gesloten moeten houden. Vanaf 10 februari 2021 staan we graag voor jullie klaar.

We nemen met iedereen contact op die een afspraak heeft om deze te verzetten. Mail ook gerust je vragen naar contact@damore.nl. Check ondertussen de nieuwe jurken op de website, doe inspiratie op via onze social kanalen en tot gauw!

**Trouw je in 2021 en zoek je nog een trouwjurk? In verband met levertijden is het verstandig om alvast de nieuwe collecties via onze website te checken en online je afspraak in te plannen voor na 9 februari.**

Kom verantwoord passen bij D’Amore Bruidssalon

Bij D’Amore Bruidssalon doen wij er alles aan om je een geweldige ervaring te geven. Natuurlijk is onze werkwijze wel hier en daar aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM vanwege het coronavirus. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet, zodat je helemaal voorbereid op zoek kunt gaan naar je droomjurk!

Heb je al jouw trouwjurk bij ons gevonden en moet deze afgepast worden? Scroll dan iets verder naar beneden om te lezen hoe wij jou kunnen helpen.

Je zoekt een trouwjurk

Een trouwjurk uitzoeken is een bijzonder moment en wij gaan van jouw afspraak nog steeds een feestje maken. Je mag immers zelf alle trouwjurken met onze stylist bekijken, lekker passen zonder maximum aantal jurken en je krijgt natuurlijk nog steeds die fles bubbels mee naar huis!

Overzicht maatregelen bij een nieuwe afspraak:

  • Je bent van harte welkom met je groepje. Het is mogelijk om met 5 personen te komen, dus dat is de bruid + 4 extra gasten. Uiteraard dient iedereen klachtenvrij te zijn.
    Tip: je zou ook kunnen videobellen als je meer mensen erbij wilt betrekken.
  • Graag gepaste afstand bewaren en plaats te nemen op de aangewezen plekken.
  • Er wordt rekening gehouden met de oppervlakte van onze winkels, waardoor er nooit teveel mensen binnen zijn.
  • Wij verzoeken jullie om kinderen zoveel mogelijk thuis te laten.
  • Deurklinken, toiletten en pinapparaten worden continu schoongemaakt.
  • We verzoeken de gasten bij binnenkomst en bij het verlaten van de winkel een mondkapje te dragen.

Levertijden kunnen momenteel langer uitlopen, dus het is verstandig om vroeg te beginnen met het passen. Gelukkig heeft D’Amore een zeer grote voorraad dus ook voor de last-minute bruiden hebben wij prachtige jurken. Twijfel je wanneer je het beste kunt komen? Neem dan gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Je wilt je trouwjurk afpassen

Ook voor jou gaan we natuurlijk aan de slag! Onlangs heb je bij ons je trouwjurk gevonden en deze moet nog perfect passend gemaakt worden of is al vermaakt en klaar om op te halen. Ter aanvulling op bovenstaande maatregelen: je bent van harte welkom met maximaal 2 extra gasten, in goede gezondheid uiteraard.  

Ga je jouw bruiloft verzetten? Dan ontvangen we graag een bericht. We bieden de service aan om je trouwjurk bij ons te laten hangen tot je nieuwe datum.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via de mail: contact@damore.nl.  Bellen kan natuurlijk ook, Arnhem 026-442 57 33 en Amersfoort 033-465 73 00.

Wij kijken ernaar uit om jullie te zien in onze winkels!