Tijdens de inkoop van onze 2019 jurken, sprongen de collecties van Stella York en Essense of Australia er meteen uit! Wat een prachtige vrouwelijke collectie van jurken in alle stijlen. We hebben de mooiste trends voor je geselecteerd zodat je weer helemaal up-to-date bent!

Essense Designs is het modehuis waaronder de bruidsmodemerken Stella York en Essense of Australia vallen. De jurken voor het 2019 seizoen kenmerken zich door veel romantisch kant, prachtige details op de rug en vrouwelijke silhouetten. Ook blijven de prinsessenjurken en de boho-stijl terug komen, maar dan met een moderne twist. Onze eigen collectie wordt van 6 t/m 17 november aangevuld met een exclusieve selectie tijdens de Stella York & Essense Designer Days, scroll naar beneden voor meer info!

Trend Off-shoulder bandjes

Trend Lage open rug

Trend Smalle schouderbandjes

Ben jij net zo enthousiast over deze merken als wij? Maak dan snel een afspraak om te komen passen!

Tijdens de Stella York en Essense Designer Days bij D’Amore Arnhem en D’Amore Amersfoort vind je tijdelijk de grootste collectie trouwjurken van het modehuis Essense Designs. Het fijne van dit event is dat we – naast onze eigen ingekochte jurken – een grote hoeveelheid aan andere jurken uit de collecties ontvangen die nog nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Je hebt als bruid dus veel meer te kiezen!  Ook krijg je bij aankoop een voucher ter waarde van €150 tot €200 euro die je kunt besteden aan accessoires, lees hier meer. Ben jij diegene die als eerst de nieuwste collectie mag passen? Maak gemakkelijk een afspraak via de site of bel met een van onze winkels 026 – 442 57 33 voor Arnhem of 033 – 465 73 00 voor Amersfoort.