Blog | Designer Days Randy Fenoli Bridal

Randy Fenoli Bridal Collectie 2018 bij D’Amore Arnhem! 

De nieuwe collectie trouwjurken van Randy Fenoli Bridal is nu verkrijgbaar bij D’Amore in Arnhem! Hieronder vind je een overzicht van alle bruidsjurken die verkrijgbaar zijn bij D’Amore Arnhem. Onderaan de pagina kun je een afspraak maken met ons afspraakformulier om deze mooie trouwjurken van Randy Fenoli Bridal te komen passen! Je kunt ook telefonisch een afspraak maken via 026-4425733.

Randy Fenoli Designer Days

Het is natuurlijk hartstikke gaaf dat wij deze jurken mogen verkopen bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem. Maar wij gaan dat bij deze nóg leuker maken! Wij krijgen van 30 januari tot met 4 februari 2018 namelijk de gehele nieuwe collectie van Randy Fenoli Bridal in onze salon, dat zijn er dus nog veel meer dan hieronder afgebeeld. Dit betekent dat je een hele week lang de kans krijgt om deze mooie jurken van Randy Fenoli Bridal te passen! Bekijk hier alle jurken uit de collectie van Randy Fenoli!

Ontvang een waardebon twv 200 euro!

Vanwege de Randy Fenoli Designer Days ontvang je van 1 januari tot en met 4 februari bij aankoop van een jurk van Randy Fenoli Bridal een waardebon voor accessoires ter waarde van 200 euro bij D’Amore Arnhem.

Voorwaarden:
– Deze actie is geldig bij D’Amore Arnhem
– Deze actie geldt bij aankoop van een bruidsjurk van Randy Fenoli Bridal tussen 2 januari en 4 februari 2018
– De waardebon is niet overdraagbaar aan derden
– De waardebon is niet inwisselbaar voor contanten
– De waardebon is te besteden aan maximaal twee accessoires
– Deze actie is niet geldig in combinatie van andere acties en kortingen

Wie is Randy Fenoli?

De meeste bruiden zullen Randy Fenoli wel kennen van het televisieprogramma ‘Say Yes To The Dress’! Samen met zijn hondje Chewie reist Randy Fenoli de hele wereld rond om voor bruiden de meest perfecte jurk te vinden. Helaas komt Randy niet langs bij ons, maar wij zijn wel vereerd dat wij deze prachtige trouwjurken mogen opnemen in onze collectie. Zoals je ziet aan de afbeeldingen hieronder is het een veelzijdige collectie. In de collectie zijn zowel hele slanke als wijde prinsessenjurken opgenomen, maar ook jurken die extra bijzonder zijn door een afneembare rok of sleep. Laat je inspireren en maak snel een pasafspraak! 

Onze collectie van Randy Fenoli Bridal

Afspraak maken

Maak via onderstaand formulier meteen een afspraak of neem telefonisch contact op. Bel voor D’Amore Arnhem 026-4425733.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Jouw gegevens

Jouw contactgegevens

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconBezoek Googe +Bezoek Googe +