fbpx

Blog | Designer Days

Designer Days 

Jullie hebben het vast al eens voorbij zien komen, een bericht over onze Designer Days.
Momenteel maken we ons klaar voor de Designer Days van bruidsmodehuis Maggie Sottero. We krijgen veel vragen over wat zo’n event nou precies inhoudt. Mag je bijvoorbeeld wel je vriend(innen) en familie meenemen?  Kun je ook jurken van andere merken passen? In dit handige overzichtje vind je de antwoorden!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Designer Days wordt een bruidsmodemerk in de spotlight gezet. Aangezien de collecties zo groot zijn, moeten we bij de inkoop altijd een selectie maken. Het fijne van de Designer Days is dat onze winkels in Arnhem en Amersfoort tijdelijk ook een grote hoeveelheid aan andere jurken uit de collecties ontvangen. Je hebt als bruid dus veel meer te kiezen! 

Heb ik dan wel een ‘normale’ afspraak en kan ik mensen meenemen?

Het uitzoeken van je trouwjurk is een bijzondere gebeurtenis en ook tijdens de Designer Days kun je de mensen meenemen die jij er graag bij wilt hebben. We werken op afspraak en voor iedereen is er een persoonlijke styliste beschikbaar. Kortom, we maken het net zo speciaal voor je als anders!

Kan ik ook jurken van andere bruidsmerken passen?

Jazeker! Met zoveel collecties in onze winkels kan het natuurlijk zo zijn dat je oog valt op een jurk van een ander merk. Geen probleem, je bent geheel vrij om alles te passen wat in de winkel hangt. Het gaat er namelijk om dat we samen jouw droomjurk vinden.

De voordelen van de aankomende Maggie Sottero Designer Days:

  • De jurken die we ontvangen zijn EXCLUSIEF voor onze trunkshow in Nederland geselecteerd. Daarna verlaten de jurken ons land naar een event in Italië. Je hebt dus de kans om een jurk te vinden die anders moeilijk te verkrijgen is.
  • We krijgen jurken uit drie topcollecties: Maggie Sottero, Sottero & Midgley en Rebecca Ingram.
  • In samenwerking met Maggie Sottero Designs kun je een trouwjurk winnen! Bekijk hier meer informatie:
  • Iedereen krijgt bij aankoop van een Maggie Sottero Designs jurk een accessoire voucher t.w.v. van €150,- tot €200,- die je kunt besteden aan geweldige schoenen, lingerie, sieraden of een prachtige sluier.
  • Iedereen die geslaagd is, gaat naar huis met een leuk aandenken van Maggie Sottero Designs.

Zin gekregen om te passen? Er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar! Maak hier gemakkelijk een afspraak.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op een Designer Days event!

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconBezoek Googe +Bezoek Googe +