Blog | Maggie Sottero Designs

Maggie Sottero Designs is de verzamelnaam van de mooie merken Maggie Sottero, Sottero and Midgley en Rebecca Ingram. Het merk staat bekend om het feit dat ze altijd de bruidstrends volgen bij de nieuwe collecties. Verder zijn de jurken erg interessant voor bruiden door het vele gebruik van kant en de mooie swarovski steentjes. Maggie Sottero, Sottero and Midgley en Rebecca Ingram richten zich allen op een ander type bruid.

Maggie Sottero

Het populairste merk bij Maggie Sottero Designs is natuurlijk: Maggie Sottero. Maggie Sottero richt zich voornamelijk op de hedendaagse klassieke bruid. Er worden in de collectie van Maggie Sottero veel lichte stoffen gebruikt met een mooi en opvallend accent van kralen en steentjes. De jurken geven een romantische indruk en voor iedere bruid zit er een mooie jurk bij. De collecties zijn veelzijdig en erg populair. 

Sottero and Midgley

De collecties van Sottero and Midgley richten zich meer op de elegante en glamoureuze bruid. Deze bruiden willen vaak iets anders dan wat de rest draagt, dan zitten zij goed bij de haute couture jurken van Sottero and Midgley. De jurken zijn gemaakt van luxe stoffen en hebben bijzondere en soms zelfs spannende details. Met een jurk van Sottero and Midgley maak jij duidelijk een verpletterende indruk die mensen niet zullen vergeten. 

Rebecca Ingram

Rebecca Ingram is de nieuwste toevoeging aan Maggie Sottero Designs. De jurken staan erom bekend dat ze kwalitatief ontzettend goed zijn en tijdloze elegantie bieden. Ook zijn de jurken erg geschikt voor bruiden die iets speelser zijn en zich graag jong voelen. In de collectie bevinden zich veel jurken met strakke silhouetten en subtiele accenten. Je kunt verwachten van de collecties bij Rebecca Ingram dat er ook jurken te vinden zijn in subtiele roze tinten.  

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconBezoek Googe +Bezoek Googe +