Blog | Trouwjurken trends 2018

In de collecties van 2018 zijn je vast een aantal bijzondere trends opgevallen. Ieder jaar zijn er weer een aantal andere aspecten die aan het licht gebracht worden in de collectie. Deze delen wij graag met jullie. Lees snel verder en kom erachter welke trends perfect zijn voor jou!

Mouwtjes

De trend die ons als eerste op viel waren de mouwtjes. Het mouwtje geeft de jurk een ontzettend chique en elegante uitstraling. De mouwtjes zie je vaak voorbijkomen van tule met kant. Denk bij deze trend bijvoorbeeld aan de merken; Maggie Sottero en Demetrios. 

Cut-Outs

Een van de volgende trends die ons is opgevallen zijn de cut-outs en doorschijnende stukjes bij een jurk. Cut-outs zijn stukjes stof die aan de zijkant zijn weggelaten, dit is vaak in de taille. Dit is vaak nog wel een stukje bedekt met kant. Je kunt ook nog een stapje verder gaan, dan kom je bij de trouwjurken die bijvoorbeeld geen onderrok te hebben.

Bij de jurken die wat doorschijnend hebben hoort ook de trend ‘laser cut jurken’. De jurken met het laser cut effect zijn heel bijzonder, vaak wordt er bij deze jurken een ietwat grafische of moderne print gebruikt. Bij de laser cut trend komt het de print vaak terug, hierin zijn ook stukjes uitgesneden of doorzichtig gelaten. Dat zie je goed bij de jurk van Maggie Sottero, Deidre. 

3D Effecten

Wat ons ook is opgevallen bij de collecties voor 2018, de 3D effecten. Applicaties op jurken die naar voren komen. Hierbij zie je vaak opgenaaide bloemen met uitstekende blaadjes. Dit zie je goed bij de jurken van Randy Fenoli Bridal, deze zijn natuurlijk ook te vinden bij D’Amore in Arnhem.

Open rug

En de laatste trend die wij ontzettend graag met jullie willen delen is de trend met de open en soms ook wel sexy rug. De jurken zijn op de achterkant bedekt met tule en vaak ook met een terugkomend stukje kant. De jurken die wij hebben hangen met zo’n mooie en bijzondere achterkant in de winkel, doen het ook erg goed! Wij merken dat de bruiden die langskomen bij D’Amore helemaal fan zijn van deze trend!

Ben jij benieuwd hoe de jurken er in het echt uitzien? Of zou je een van deze jurken wel willen passen? Maak snel een afspraak en kom jouw jurk passen bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube IconBezoek Googe +Bezoek Googe +