Blog | De favoriete jurk van D’Amore!

In deze blog vertellen de verkoopsters en stagiaires in Arnhem over hun favoriete trouwjurk in de collectie bij D’Amore Bruidssalon. Iedereen heeft zijn lijstje ingevuld en toegelicht waarom deze jurk nou echt de favoriet is! Lees snel verder als je benieuwd bent naar deze prachtige favorieten van onze medewerkers.

 

Als eerste vertelt Pétrie wat haar favoriet is:

“Mijn favoriete jurk is de Isabelle van Rebecca Ingram. Ik vind hem prachtig omdat het geen standaard trouwjurk is. Deze japon laat de vormen van de bruid mooi uitkomen, wat natuurlijk komt door de prachtige halslijn en sexy vetersluiting op de rug. Ook word ik helemaal blij van de combinatie van het lijfje met de rok. Het golvende effect en de stof van deze bijzondere rok maakt de jurk bijzonder. De glitters op de heup maken het voor mij écht af.”

Adriana:

“Mijn favoriete jurk is de 772 van het merk Demetrios. Het is een jurk met bijzondere lange mouwen die bewerkt zijn met prachtig kant. Dit is mijn favoriete jurk omdat ik hem heel erg apart vind. Ik houd van mooie zachte stoffen, kant en ik vind het mooi dat deze jurk niet helemaal ivoor is maar een mooie gouden tint heeft. Ook het effect op de rug vind ik geweldig, de rug is diep uitgesneden. Dat geeft nog een extra sexy en elegant effect. Dit is echt een prachtige jurk en als ik mijn bruiloft nog eens over mocht doen, zou dit mijn jurk zijn!”

Armine:

“Mijn favoriete trouwjurk is de 6555 van Stella York. Deze japon is nieuw in onze collectie en absoluut ook een van de favorieten van onze bruiden. Deze jurk is prachtig door het aparte kant zowel op de voor als achterkant. Ik vind de achterkant erg bijzonder en chique. Ik vind deze jurk erg mooi door de soepel vallende rok waarbij de taille mooi geaccentueerd wordt door de tailleband. Ik vind de kleur van de jurk en de subtiele glittertjes geweldig! Ik ben absoluut een fan van het merk Stella York, maar dit is toch echt de meest mooie jurk!”

Marjan:

“Mijn favoriete jurk uit onze winkel is de Leonila van St. Patrick. Ik vind de jurk prachtig omdat hij zo mooi om het lichaam valt. Deze jurk is zo bijzonder door de hoge split en de mooie halslijn. Ik vind deze jurk enorm chique en trendy. De halslijn is in de vorm van een halter, deze is bedekt met kant. Ook vind ik de sluiting door middel van het lintje aan de achterkant prachtig. Deze jurk is helaas nog niet verkocht, maar ik zou graag de eerste zijn! Kom een kijkje nemen en misschien is het ook wel jouw droomjurk!”

Romy:

“Mijn favoriet is de trouwjurk Kaylin van Blue by Enzoani. Ik houd persoonlijk niet heel erg van trouwjurken in een ivoor kleur. Ik vind het dan ook extra leuk en bijzonder dat deze jurk een blushtint heeft. Deze japon is wat mij betreft geweldig omdat er verschillende lagen kant in de rok zitten en de rug deels bedekt is met ‘tattoo lace’. Dit is een mooie toevoeging. Het liefste zou ik er nog wel mouwtjes aan laten zetten.

Carlijn:

“Mijn meest favoriete trouwjurk is Manu van Rembo Styling. Vanaf het moment dat deze jurk binnen is kon ik niet wachten tot een toekomstige bruid hem ging passen. Ik vind deze jurk ontzettend mooi omdat hij gemaakt is van een mooie zachte stof. Het zwiert mooi en het kant van de top en mouwen vind ik mooi omdat het grof en daarom juist erg modern is. Ik vind het detail van de uitgesneden decollete mooi omdat het toch nog bedekt is met wat kant. Verder vind ik de subtiele kleine steentjes op de rok, die geborduurd zijn in een rechte verticale lijn, ontzettend schattig.”