Demetrios is een merk met haar wortels in de Verenigde Staten en een beetje in Griekenland. Als kleine jongen emigreerde Demetrios James Elias naar de Verenigde Staten. Hij hielp zijn ouders in het familiebedrijf; een bruidsmode winkel. Later kocht hij een winkel in New York en begon hij zijn eigen merk trouwjurken; Demetrios. Inmiddels is het uitgegroeid tot een merk met een eigen stijl dat over heel de wereld verkocht wordt.

De collectie van dit merk wordt gekenmerkt door een hoog niveau van afwerking en details. Qua stijl is Demetrios heel divers en vertegenwoordigd het merk verschillende stijlen. Van vrij klassiek tot erg modern, ook qua silhouet is bijna alles mogelijk. De trouwjurken stralen allemaal een bijzondere klasse uit. Welke stijl trouwjurk ook bij je past; een trouwjurk van Demetrios is altijd verfijnd en tot in de kleinste details perfect afgewerkt.

Bekijk de Demetrios collectie!

Bent u op zoek naar bruidsmode? Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie van bruidsmode. Er zijn bruidsmode van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook outlet-jurken en volslanke jurken bij ons verkrijgbaar.