Essense Designs 

Essense Designs is de verzamelnaam van de merken Essense of Australia, Stella York, Martina Liana en het merk Sorella Vita. Sorella Vita is speciaal voor jurkjes voor bruidsmeisjes. Bij D’Amore vind je de jurken van Essense of Australia en Stella York. 

Essense of Australia

De jurken van Essense of Australia zijn geïnspireerd door de schoonheid en romantiek die te vinden is in West-Australië. Het zijn jurken met ontzettend mooie en elegante stoffen en bewerkt met mooie kraalwerken in combinatie met glimmende steentjes. De jurken zijn ontworpen voor bruiden die graag trouwen in een unieke trouwjurk, maar het romantische en traditionele van een bruiloft ook erg waarderen. Bruiden zullen aan de jurken zien dat ze voldoen aan de trends van het komende jaar maar dit hoeft echter niet extreem zichtbaar te zijn. Er zijn namelijk jurken met bijvoorbeeld een doorkijkeffect, waar traditioneel kant gebruikt is.

Stella York

De jurken van Stella York staan bekend om het glamoureuze, sexy, extravagante effect. Elke jurk is zo gemaakt dat ze allemaal een andere unieke pasvorm hebben, op die manier krijgt iedere bruid de perfecte vorm, tegen een goede prijs.Stella York is geïnspireerd op de rode loper trends van nu. Deze details worden verwerkt in de nieuwe collecties van Stella York. Hier komt ook de ietwat sexy stijl vandaan. Gekleed in een trouwjurk met mooie kralen, glamoureuzeveters en oogverblindende stoffen, is de Stella York-bruid zeker het middelpunt van elegantie en aandacht

Bent u benieuwd geworden naar de mooie collecties van Essense of Austrailia en Stella York? Dan hebben wij goed nieuws! Binnenkort hebben wij weer Designer Days van deze bijzondere merken. Van 14 tot 18 november zijn de Designer Days bij D’Amore in Arnhem en van 21 tot 25 november bij D’Amore Amersfoort. Ook ontvangt u een waardebon tot €200,- bij aankoop van een Essense of Australia of Stella York trouwjurk!  Maak nu snel een pasafspraak en wij zien je snel!