Blog | Facebook winnares trouwjurk

Zaterdag 6 januari kwam de winnares van onze win-een-trouwjurk Facebook actie haarprachtige trouwjurk uitzoeken! Winnares Annelies Langendonk won op 9 november 2017 een trouwjurk van Maggie Sottero Designs. Ze heeft een betoverende dag gehad en is geweldig geslaagd! Maar met welke jurk? Dat blijft natuurlijk een verassing.

Wij hebben Annelies een aantal vragen gesteld over haar huwelijksaanzoek en haar ervaring bij D’Amore Bruidssalon. Bent u nieuwsgierig naar haar leuke verhalen? Lees dan snel verder!

 

1.Waarom deed je mee aan onze winactie?

Ik was net een paar dagen terug van mijn vakantie waar ik ten huwelijk ben gevraagd. Hierdoor was ik nog helemaal niet georiënteerd op het uitzoeken van een trouwjurk. Mijn nicht heeft mij in 1e instantie getagd in het deel en like bericht en zodoende ben ik dit ook direct gaan doen en dan wel 3 a 4 keer :-). Ik hoopte ontzettend de jurk te winnen, alleen durf je hier niet van te dromen!

2. Hoe voelde het om de Facebook-winnaar te zijn van een trouwjurk?

GEWELDIG! Ik had letterlijk tranen in mijn ogen toen ik mijn naam in het filmpje hoorde. Ik heb het filmpje wel 10 keer achter elkaar gekeken om zeker er van te zijn dat ik het was ;-). De dagen erna voelde het nog steeds onwerkelijk en het gevoel was bijna niet te beschrijven. Wie wint er nou een bruidsjurk?!!.. Amazing!

3. Wat was je eerste gedachte toen je een keek naar de collectie van Maggie Sottero Designs?

WOW! Wat een mooie designer jurken, echt geweldig! Het zou fantastisch zijn om één van deze mooie jurken te mogen dragen en al helemaal als je deze zou winnen! Tijdens de actie had ik online al gegoogeld en op jullie site gekeken naar de designs.

4. Wij zagen op Facebook jouw perfecte verlovingsfoto’s, kun je hier iets meer over vertellen?

Mijn huwelijksaanzoek.. Het mooiste wat mij ooit is overkomen! Het gevoel hiervan, echt onbeschrijfelijk! Mijn partner en ik zijn in september rond wezen reizen in Turkije en sloten onze reis af in het mooie Cappadocië. Ahmet heeft tijdens een luchtballonvaart mij ten huwelijk gevraagd. Wij zaten totaal met 16 man in de ballon en iedereen was mega enthousiast. Vervolgens zie je alleen maar luchtballonnen om je heen en waan je op dat moment even in een hele mooie echte droom..

6. Kun je ons iets vertellen over jouw bruiloft?

Mijn partner komt van oorsprong uit Turkije en aangezien de meeste familieleden van hem daar woonachtig zijn, hebben wij gekozen om in Turkije (Side) te gaan trouwen. Het zal dus een grote traditionele Turkse bruiloft worden met een westers tintje. De bruiloft vindt voornamelijk in de avond plaats en trouwen in een prachtige grote tuin met overal versierde lampjes.
En de dag! 18-8-2018!

7. Wat was je eerste indruk van D’Amore Bruidssalon in Arnhem?

Ik vind de salon ontzettend ruim en het heeft een hele mooie uitstraling, precies waar een bruid op zoek naar is! Ik vind de jurken ook mooi hangen zodat er een mooi overzicht te zien is.

8. Zou je ons na je bezoek aan D’Amore Bruidssalon aanbevelen aan andere bruiden?

Zeker weten! Het mailcontact alleen al voelde gelijk goed. Ik vind de service ontzettend goed, de jurken die apart zijn gehangen bij het uitzoeken van de jurk, het laten passen van allerlei jurken, het goede afspelden om je maat te krijgen en de medewerkers zijn echt heel vriendelijk. Zij doen echt hun best om voor jou een droomjurk te vinden en dat is toch waar het om draait! Met 1 woord: Fantastische bruidssalon!

Wij willen Annelies hartelijk bedanken voor het meedoen aan de winactie en voor de gezellige dag! Wij hopen je hartelijk te mogen ontvangen op je eerste pasafspraak!

 

Houd onze site en Facebookpagina in de gaten, want er komt nog een win-een-trouwjurk actie aan en wie weet ben jij de volgende gelukkige! :-).