Stella York en Essense Designer Days

Tijdens de Stella York en Essense Designer Days bij
D’Amore Arnhem en D’Amore Amersfoort vind je meer dan 70
trouwjurken van het modehuis Essense Designs
bij D’Amore Bruidssalon

Van 27 februari tot en met 10 maart vinden bij D’Amore de Stella York en Essense Designer Days plaats: 27 februari tot en met 3 maart kun je terecht bij D’Amore Arnhem, 6 tot en met 10 maart hangen de jurken van deze merken in onze winkel in Amersfoort. Tijdens de Designer Days vind je meer dan 70 jurken van deze prachtige merken in onze winkels, een unieke kans om jouw droomjurk te vinden! Maak onderaan deze pagina meteen een afspraak via het afspraakformulier of bel.

Stella York en Essense of Australia

Essense Designs is het modehuis waaronder de bruidsmodemerken Stella York en Essense of Australia vallen. De prachtige trouwjurken van deze merken kenmerken zich door veel romantisch kant, ‘beautiful backs’ en slanke silhouetten. Maar ook prinsessenjurken en jurken in boho-stijl vind je in hun collecties. Voor elk type bruid is er bij deze merken en trouwjurk te vinden!

Ontvang een waardebon tot 200 euro!

Vanwege de Stella York en Essense Designer Days ontvang je van 27 februari tot en met 10 maart 2018 bij aankoop van een jurk van Stella York of Essense of Australia een waardebon voor accessoires bij D’Amore. Bij een jurk vanaf 1500 euro ontvang je een bon ter waarde van 200 euro, bij een jurk tot 1500 euro ontvang je een waardebon ter waarde van 150 euro. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.

De jurken van Stella York en Essense of Australia

Nieuwsgierig naar welke jurken je kunt verwachten? Hieronder vind je een overzicht van een aantal aanwezige jurken. Ben jij net zo enthousiast over deze merken als wij? Maak dan snel een afspraak om te komen passen!

 

Afspraak maken

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken of bel voor Arnhem 026-4425733 en voor Amersfoort 033-4657300

Velden met een * zijn verplicht.

Jouw gegevens

Jouw contactgegevens