fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Stella York 2023 website
Slider

Trouwjurk Barneveld

Ben je op zoek naar een trouwjurk in Barneveld? Bij D’Amore Bruidssalon, even verderop in Amersfoort, vind je een zeer uitgebreide en diverse collectie trouwjurken. Het kan niet anders dan dat jij ook jouw trouwjurk in Barneveld of omgeving hier vindt. In onze collectie is alles aanwezig om jou als bruid in het stralende middelpunt te zetten. Uiteraard de mooiste trouwjurken voor Barneveld of omgeving, maar ook diverse accessoires zoals sieraden, sluiers en zelfs bruidslingerie. Maak kennis met onze collectie en breng een bezoek aan onze winkel in Amersfoort of Arnhem.

Bruidsjurken in Barneveld en omgeving

D’Amore Bruidssalon in Amersfoort en Arnhem verkoopt ook bruidsjurken voor bruiden uit Barneveld en omgeving. Mensen komen vanuit heel het land om een jurk bij ons te passen. En dat is ook niet zo gek, aangezien we een prachtige collectie bruidsjurken hebben in alle denkbare stijlen. De winkel in Arnhem is zelfs de grootste bruidsmodewinkel in de regio Midden-Nederland. Zoek je een romantische bruidsjurk in Barneveld of omgeving? Denk dan zeker aan D’Amore Bruidssalon. Want bij ons vind jij de jurk waar je altijd al van droomde.

Vind de outfit van je dromen

Op jouw bruiloft wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Met onze grote collectie jurken en accessoires moet dat zeker lukken. Samen met jou lopen onze stylistes langs de collectie om jouw droomjurk te vinden. Dankzij de professionele kennis van de stylistes geven zij het beste stijladvies voor je jurk. Of je nu een echte prinsessenjurk zoekt of een klassieke trouwjurk met sluier die uitloopt tot op de grond; laat je verrassen door onze collectie! Bij D’Amore Bruidssalon vind je altijd een jurk die past bij je wensen, maar ook binnen je budget. Je vindt er namelijk verschillende luxe modellen, maar ook scherp geprijsde bruidsjurken in onze speciale outlet afdeling. Een nieuwe trouwjurk koop je dan al vanaf 300 euro.

Kennis en ervaring in huis

Kom je langs in onze winkel in Amersfoort of Arnhem, dan word je geholpen door een van onze persoonlijke stylistes. Samen met de styliste ga je alle verschillende mogelijkheden af en wordt er gekeken naar jouw wensen, maar ook de setting van de bruiloft en wat jou aanspreekt in een bruidsjurk. Zo weet de styliste precies wat je zoekt, waarna je samen met haar een aantal jurken probeert. Heb je de juiste jurk gevonden? Dan gaan onze coupeuses aan de slag om de jurk in de juiste maten te vermaken zodat alles perfect past.

Maak een afspraak en kom langs

Ben je benieuwd naar onze collectie? Plan dan een afspraak in bij een van onze winkels. Dit gaat gemakkelijk via het contactformulier op onze website, maar je kunt ook altijd een telefonische afspraak maken tijdens onze openingstijden. Ook zonder afspraak kun je informeren of er een plekje vrij is.

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping