fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

De trouwjurk met split komt tegenwoordig steeds vaker voor. In verschillende collecties is deze bruidsjurk al te vinden en de populariteit neemt dan ook verder toe. Een bekende jurk met split is die van actrice Katja Schuurman in 2019. Deze jurk had een wijd uitlopende jurk met verschillende lagen tule. De hoge split was natuurlijk het punt van aandacht. Bij D’Amore Bruidssalon hebben we ook een uitgebreid aanbod trouwjurken met split. Een goed voorbeeld van zo’n trouwjurk is de Ladybird 321019. Dit is een bohemian jurk met een soepel vallende rok. De split valt op het bovenbeen en heeft een sexy, stijlvolle uitstraling.

Trouwjurk met split kopen

Ons aanbod trouwjurken met split is uitgebreid en bestaat uit verschillende merken. We hebben onder andere bruidsjurken van Jardin Rembo, Stella York, Lorraine Rebecca Ingram en Essense of Australia. Een trouwjurk met een split geeft vaak een sexy uitstraling en dit zorgt ervoor dat jouw gezelschap hun ogen niet van je af kunnen houden. Je bent echt het middelpunt van de belangstelling. De split is een terugkomend element in de nieuwe collecties. Een split is verder te onderscheiden op meerdere manieren. Opties zijn bijvoorbeeld dat de split erg hoog ligt of maar net boven de knie. De plaats van de split is ook per jurk verschillend. Er zijn bruidsjurken waar je juist een gedeelte van de zijkant ziet. Daarnaast zijn deze bruidsjurken ook erg goed te combineren met mooie bruidsschoenen.

De voordelen van een trouwjurk met split

Onze bruidsjurken met split zijn vrouwelijk en erg stijlvol. De split kan zorgen voor een compleet andere uitstraling. Een verscholen split heeft vaak een mysterieus effect en daarmee ga je jouw partner zeker verrassen. Je benen zijn mooi zichtbaar en tijdens het lopen kun je ook de schoenen goed laten zien. Hoge hakken zorgen bijvoorbeeld voor een effect dat je benen nog langer lijken.

Sexy en stijlvol

Ben jij op zoek naar een sexy en stijlvolle trouwjurk? Dan ben je bij D’Amore Bruidssalon aan het juiste adres. Onze stylistes zijn volledig beschikbaar om jou te helpen in de zoektocht naar de perfecte jurk en uiteraard alle andere benodigdheden om te stralen op de mooiste dag van je leven. Daarnaast geven onze stylistes een deskundig en eerlijk advies. Graag maken we dan ook kennis om alle mogelijkheden door te spreken. Heb je de gedroomde jurk gevonden maar sluit deze niet goed aan je lichaam? Geen probleem! Onze professionele coupeuses zijn in staat om jouw trouwjurk volledig passend te maken in ons eigen atelier.

Maak een pasafspraak

Wil je graag een trouwjurk met split passen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken. Dit kan via ons afspraakformulier op de website. Kies een geschikt moment en wij ontvangen je met open armen. Samen komen we tot de perfecte bruidsoutfit zodat jij kan stralen op de mooiste dag van je leven.

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping