fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Stella York 2023 website
Slider

Trouwjurk Rotterdam

Zoek je een trouwjurk in Rotterdam of omgeving? Even verder rijden naar Amersfoort of Arnhem en je bent bij onze bruidsmodewinkels. Hier vind je onze unieke collectie trouwjurken en nog veel meer. Wat voor soort of model jurk je ook zoekt, je weet zeker dat je slaagt dankzij ons persoonlijke en deskundige advies. Ben je op zoek naar een trouwjurk in Rotterdam of omgeving? Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel en laat je verrassen door ons unieke aanbod. Bij D’Amore vind je de trouwjurk waar jij altijd van hebt gedroomd.

Diverse collectie bruidsjurken voor Rotterdam en omgeving

Woon je in Rotterdam? Maak van het kopen van je bruidsjurk dan een dagje uit. Ook jouw familieleden of vriendinnen zijn van harte welkom in onze winkels. Onze collectie is zeer uitgebreid en je vindt er dan ook de mooiste trouwjurken van Rotterdam en andere steden. Wij hebben verschillende bekende bruidsmodemerken in ons assortiment. Waaronder Stella York, Essense of Australia, Maggie Sottero en Morilee. De meest prachtige jurken en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Ook als je een jurk zoekt voor een kleiner budget, ben je bij ons op de goede plek. Wij verkopen bruidsjurken vanaf driehonderd euro in onze speciale outlet.

Een totaalplaatje dat klopt

Niet alleen voor een jurk ben je bij D’Amore op de goede plek. Wij verkopen namelijk ook allerlei soorten accessoires om jouw outfit compleet te maken. Denk aan de mooiste sieraden of bijpassende schoenen voor onder je jurk. Samen met ons advies stel jij zelf jouw trouwoutfit samen, inclusief accessoires. Deze belangrijke details maken het totaalplaatje van jou als bruid helemaal compleet. Je kunt jouw outfit zelf zo luxe of chic mogelijk maken als je zelf wilt.

Laat je bijstaan door onze professionele stylistes

Jouw bruidsjurk en accessoires uitkiezen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom staan onze stylistes graag voor je klaar. Op basis van een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen naar voren komen, selecteren jullie samen enkele jurken. Onze styliste geeft deskundig en eerlijk advies, zodat je de mooiste jurk kunt vinden. Heb je een jurk gevonden die jou aanspreekt? Wil je er nog details aan toevoegen of is het nodig deze jurk in een andere maat laten maken? Dat is geen probleem. De coupeuses in ons eigen atelier maken jouw jurk helemaal in orde voor jouw bruiloft.

Bezoek onze winkels

Ben jij op zoek naar de trouwjurk van je dromen? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Je kunt ook altijd binnenlopen om een afspraak te maken. Soms kan het zijn dat we dan toevallig een plekje vrij hebben en onze stylistes je direct kunnen helpen. Onze stylistes geven je deskundig en eerlijk advies, zodat je zeker weet dat jij straks straalt in een trouwjurk die naadloos aansluit op jouw lichaam, past bij je wensen en persoonlijke voorkeur.

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping