Wat zijn de trouwjurken trends voor 2023?

De bruidsjurken trends voor 2023 gaan richting een romantisch en klassiek silhouet. We zullen veel terugkerende trends zien, zoals bloemenkant, hoge halslijnen en mouwloze jurken. Ook zal de minimalistische trouwjurk weer helemaal in zijn.

Trouwjurken met bloemenkant

Bloemenkant is altijd een terugkerende trend in bruidsmode. In 2023 zullen we veel bloemenkanten jurken zien, vooral in klassieke en romantische stijlen. Deze jurken zijn perfect voor een buitengewoon romantisch huwelijk.

Voor een klassieke stijl met een moderne insteek kies je een bloemenkant jurk. Bij een bloemenkant jurk moet je niet denken aan een jurk vol bloemen, maar aan een jurk waar bloemenkant aan zit. Dat zijn dus kanten versieringen aan de jurk in mooie natuurlijk bloempatronen. De bloemenkant zorgt voor een romantische sfeer. Een bloemenkant jurk geeft je een super vrouwelijke look.

De minimalistische trouwjurk

De minimalistische trouwjurk is ook een terugkerende trend in bruidsmode. Deze stijl is perfect voor de bruid die op zoek is naar een elegante en tijdloze jurk. In 2023 zullen we veel minimalistische trouwjurken zien met clean lines en eenvoudige details.

trouwjurk-oulu-Victoria-en-Vincent-1Kosyn-Jarice-trouwjurk-1Trouwjurk 1185 Demetrios

Voor de elegante bruid

Deze jurken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen en zijn vaak voorzien van een mooie neklijn. In sommige gevallen zal de neklijn geborduurd zijn met kleine parels of kraaltjes. De bruiden die voor dit type jurk gaan, kiezen er meestal niet voor om een schouder- of mouwloos model te dragen. Dit type jurk is voor de bruid die een elegante, maar toch opvallende jurk wil. Dit is het type jurk voor de bruid die het belangrijk vindt dat de jurk er perfect uitziet en dat het design tijdloos aanvoelt.

Bruidsjurken met hoge halslijn

Een andere terugkerende trend in bruidsmode is de hoge halslijn. Dit is een stijlvolle en chique optie voor de bruid die op zoek is naar iets anders dan de traditionele strapless jurk. In 2023 zullen we veel hoge halslijnen zien, sommige met kant, andere met steentjes of pailletten.

De hoge halslijn legt de nadruk op de natuurlijke rondingen van het lichaam en geeft elke bruid een chique en vrouwelijke look. Deze elegante jurken zijn ideaal voor bruiden die op zoek zijn naar een jurk die ze zichzelf nog vele jaren later kunnen herinneren.

Meer informatie over trouwtrends?

Wil je meer weten over de nieuwste trouwtrends? Houd dan deze blog goed in de gaten, wij delen regelmatig onze leukste tips en nieuwste trends op het gebied van trouwmode.