fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Affezione

Bruidsmodelabel Affezione is gespecialiseerd in romantische jurken. Wil jij je voelen als een royal? Dan vinden we je droomjurk in de collecties van Affezione. Een ervaren team van bruidsmodeontwerpers creëert ieder jaar een collectie met vrouwelijke, extravagante jurken die gemaakt zijn volgens de meest trendy technieken en stijlen op het gebied van bruidsmode. Denk aan vele prinsessenjurken, baljurken, rijkelijk bewerkte tops en weelderige rokken van tule en organza.

Bekijk HIER de collectie van Affezione!

Ben je op zoek naar bruidsmode?

 

Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

 

Onze werkwijze

D’Amore Bruidssalon staat voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. We ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies bij hun zoektocht naar de ultieme bruidsjurk. Je kunt met onze adviseuses zelf langs de collecties lopen en er zijn ruime paskamers voor elk gezelschap. Geen afspraak gemaakt? Geen probleem, je mag ook gerust eens bij ons binnenlopen!

Onze service

Bruiden laten stralen is onze passie! Met behulp van ervaren adviseuses en een aanbod van internationale topmerken streven we naar een geweldige beleving. In ons eigen atelier wordt de bruidskleding perfect passend gemaakt en ook speciale aanpassingen zijn mogelijk. Onze creatieve coupeuses denken graag mee zodat jij kan trouwen je droomjurk.

Onze collectie

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie bruidsmode die je in verschillende maten kunt passen. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook trendy jurken voor de volslanke bruid en hebben we outlet-jurken voor een kleiner budget.

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping