fbpx

Veelgestelde vragen

c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Winkel

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Nadat u een afspraak heeft gemaakt via dit formulier, de mail of telefonisch, gaan we uitgebreid jurken passen. Als u mooie jurken op onze website heeft gezien, dan kunt u de artikelnummers en namen hiervan noteren of via de website in ‘mijn verlanglijst’ zetten. Verder zal de styliste u adviseren bij het passen van de juiste jurken voor uw postuur, uw persoonlijke stijl waarbij ook rekening gehouden wordt met de locatie en thema van deze belangrijke dag. De afspraak neemt ongeveer twee uur in beslag.

Het is zeker niet verplicht, maar wij raden altijd aan om bij ons een pasafspraak te maken. Natuurlijk zullen wij u helpen als er een styliste beschikbaar is, maar met een pasafspraak heeft u de zekerheid dat u twee uur lang een paskamer en ervaren styliste tot uw beschikking hebt die u kan helpen bij het kiezen van de allermooiste jurk. Een afspraak is te allen tijde vrijblijvend.

Betaling

Wij vragen de helft van het aankoopbedrag als aanbetaling. Vervolgens wordt uw aankoop besteld of gereserveerd. Bij een volgende afspraak wordt de overige 50% verrekend. Wanneer iets wordt meegenomen naar huis zoals een outlet jurk, wordt er wel gelijk het volledige bedrag afgerekend.

U kunt bij ons aanbetalen met pin, contant en overmaken via uw bank.

Collectie

U kunt bij ons terecht voor een brede selectie aan maten, van 32 t/m circa 60.

Nee wij hebben in beide filialen een andere collectie. Bekijk hier de collectie van Arnhem en bekijk hier de collectie van Amersfoort.

Accessoires

Ja, wij hebben in beide filialen een mooie collectie aan accessoires, lingerie en sieraden.

Uiteraard! U kunt de collectie accessoires hier bekijken.