fbpx

Bruidslingerie

Een prachtige trouwjurk is vaak het eerste focuspunt van een aanstaande bruid, maar de bruidslingerie is misschien wel net zo belangrijk. Zie de lingerie als de kers op de bruidstaart. Het kan jouw complete trouwoutfit helemaal afmaken, en de zoektocht naar de juiste lingerie is dan ook niet gemakkelijk. Het is belangrijk om voor geschikte bruidslingerie te kiezen want op het moment dat jouw onderkleding niet goed is afgestemd op de rest van je trouwkleding, dan zal iedereen dit kunnen zien. Daarnaast is een mooie set met lingerie ook een leuke extra voor jezelf en je partner natuurlijk. Bij D’Amore Bruidssalon hebben we daarom ook een uitgebreide collectie met verschillende soorten lingerie.

Bruidslingerie is een essentieel onderdeel

Naast het feit dat lingerie vaak een sexy uitstraling heeft, is het ook functioneel. De bruidslingerie is als het ware de fundering van jouw complete outfit. Het corrigeert je figuur op de belangrijke plekken en zorgt er ook nog eens voor dat alles mooi op de juiste plaats blijft zitten. De perfecte lingerie voor de bruid is onzichtbaar op het moment dat de trouwjurk aan is. Of het nu gaat om een strapless trouwjurk of een jurk met een open rug.

Ontdek de verschillende soorten bruidslingerie

Uiteraard zijn er ontzettend veel verschillende soorten lingerie te verkrijgen. Bij D’Amore Bruidssalon hebben we bijvoorbeeld bruidstorseletten, bruids bh’s en corrigerend bruidsondergoed. Over het algemeen werken wij met het toonaangevende bruidsmerk Kleemeier. Uiteraard is alles van hoge kwaliteit en daarbij is onze lingerie geschikt voor verschillende figuren en maten. Bij D’Amore Bruidssalon ben je dus altijd gegarandeerd van de juiste bruidslingerie. Heeft jouw lichaam extra ondersteuning nodig of wil je graag advies op het gebied van lingerie of onderkleding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionele adviseuses maken graag persoonlijk kennis om jou te voorzien van deskundig en eerlijk advies. Daarbij is het ook heel gemakkelijk om alles bij ons te passen.

Alles voor de bruid

In onze winkels in Arnhem en Amersfoort hebben we zoals eerder beschreven een mooie collectie met verschillende soorten bruidskleding. Je kunt bij ons dus niet alleen terecht voor lingerie, maar ook voor de allermooiste trouwjurken. Ontdek onze ruime assortiment en kom gezellig passen. We zien je hopelijk snel. Maak een pasafspraak via het afspraakformulier.