Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Bruidsmode Almere

Bij D’Amore Bruidssalon vind je een van de grootste collecties bruidsmode van Almere en omstreken. In onze vestigingen in Amersfoort en Arnhem vind je altijd de laatste collectie bruidsmode met de bekendste, meest stijlvolle trouwjurken en accessoires. Samen met onze stylistes kies jij een trouwjurk uit die helemaal past bij jouw smaak en de stijl van je bruiloft. Bezoek D’Amore Bruidssalon voor de mooiste bruidsmode van Almere en omgeving. Plan een afspraak met ons in en zeg yes tegen de trouwjurk waar je altijd al van droomde.

[wcpcsup id=”9785″]

Uitgebreide collectie bruidsmode in Almere en omstreken

Onze collectie bruidsmode is een van de grotere collecties van Midden-Nederland en met deze grote collectie bruidsmode  ook geschikt als je in Almere woont. Het is even rijden naar Arnhem of Amersfoort, maar je kunt uitgebreid passen en het is een leuk dagje uit! In onze collectie vind je verschillende merken bruidsjurken die met de mooiste, fijnste en beste stoffen werken. Denk bijvoorbeeld aan de jurken van Stella York, Essense of Australia of Morilee. Maar ook als je een wat beperkter budget hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben trouwjurken in ons assortiment voor een prijs vanaf driehonderd euro.

Een totaalplaatje dat helemaal klopt

Heb je een trouwjurk gevonden die je aanspreekt? Maak de look dan helemaal compleet met verschillende bruidsaccessoires die wij aanbieden. De mooiste sieraden en diademen combineer je eenvoudig met je jurk bij een van onze winkels. Wil je ook onder je jurk voor het totaalplaatje gaan? Bekijk dan eens de verschillende modellen bruidsschoenen uit onze collectie. Je vindt er stijlvolle schoenen met of zonder hak, klassieke schoenen, maar ook moderne sneakers. Bij D’Amore Bruidssalon slaag je altijd in het vinden van een complete outfit waarin jij straalt op jouw bruiloft.

[wcpcsup id=”9785″]

Professioneel advies door onze stylistes

Wanneer je langskomt om jurken te passen, heb je eerst een kort gesprek met onze styliste. Samen bekijken jullie de verschillende opties en wensen die je hebt. Vervolgens is het tijd om een aantal jurken uit te proberen en te passen. Onze stylistes geven je passend en eerlijk advies zodat je de mooiste jurk kunt vinden Heb je jouw jurk gevonden en accessoires? Dan kunnen we deze eventueel nog in de juiste maten vermaken. Dit gebeurt door de coupeuses in ons eigen atelier. Zo weet je zeker dat je een jurk draagt die perfect aansluit op jouw lichaam. Het enige wat jij hoeft te doen is yes tegen jouw droomjurk te zeggen!

Plan een afspraak in en kom langs

Ben je benieuwd naar de vele trouwjurken in onze collectie? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in. Samen met jou kiezen we de jurk uit die helemaal bij je past. Onze adviseurs en stylistes geven je eerlijk advies, zodat je met een grote glimlach naar buiten loopt.

[wcpcsup id=”9785″] Contact opnemen

Pin It on Pinterest