fbpx

Bruidsmode Apeldoorn

Bruidsmode Apeldoorn

Sta jij op het punt te gaan trouwen en zoek je nog een schitterende trouwjurk in Apeldoorn of omgeving? In onze winkels vind je de mooiste bruidsmode van Apeldoorn en omgeving. Bezoek onze vestiging in Amersfoort of in Arnhem. Hier vind je een van de grootste collecties bruidsmode van Apeldoorn en van Midden-Nederland. Maak kennis met onze collectie bruidsjurken én bijpassende accessoires. Laat je verrassen en helpen door onze stylistes. En wie weet zeg jij aan het einde van de dag ook yes tegen de trouwjurk van je dromen. 

[wcpcsup id=”21598″]

Uitgebreide collectie bruidsmode in Apeldoorn en omgeving

Onze winkel in Amersfoort is prima te bereiken als je bruidsmode in Apeldoorn of omgeving bezoekt. Hier vind je een groot deel van onze collectie. Trek dan ook een gezellige middag uit voor het vinden van jouw nieuwe jurk. Samen met een van onze stylistes bekijk je de verschillende modellen. Je vindt bekende merken zoals Essense of Australia, Stella York of Demetrios. Ook als je budget wat beperkter is, vind je in ons assortiment al jurken vanaf driehonderd euro. 

Ga voor het totaalplaatje

Naast jurken bevat onze collectie ook diverse bruidsaccessoires.Prachtige details die je outfit nét dat beetje meer geven. Denk aan prachtige sieraden, verschillende soorten sluiers, diademen of bijpassende bruidsschoenen. Geef je bruidsjurk een unieke touch. We denken graag met je mee in de mooiste combinaties en zorgen dat jij trouwt in een outfit waar je altijd al van droomde.

[wcpcsup id=”21598″]

Altijd een jurk in de juiste stijl

De stijl van je jurk moet natuurlijk helemaal perfect zijn. Daarom hebben jij en de styliste eerst een kort gesprek. Uit een kennismakingsgesprek wordt duidelijk wat de stijl van je bruiloft wordt en hoe jij jouw droomjurk voor je ziet. Ook de setting wordt besproken. Wordt het een moderne bruiloft? Of toch een klassieke variant mét prinsessenjurk? Wat je voorkeur of wensen ook zijn, samen met onze stylistes ga je op zoek naar geschikte jurken die je vervolgens kunt passen. Heb je jouw favoriete jurk gevonden? Dan kan deze passend gemaakt worden door de coupeuses in ons eigen atelier.

Bezoek onze winkels

Sta je op het punt om te trouwen? Plan dan tijdig een afspraak met ons in. Zo weet je zeker dat je in alle rust en ruimte jouw trouwjurk vindt. Neem hiervoor contact met ons op en plan een afspraak in. Je bent sowieso van harte welkom om eens binnen te lopen. Indien onze stylistes een plekje vrij hebben, kun je direct gaan passen. Ook als je nog vragen hebt over een bepaalde jurk of onze collectie kun je altijd bij ons terecht. Wij staan graag voor je klaar.

[wcpcsup id=”21598″]