fbpx

Bruidsmode Eindhoven

Bruidsmode Eindhoven

De mooiste bruidsmode in Eindhoven of omgeving vind je bij D’Amore Bruidssalon. Verdeeld over twee winkels in Amersfoort en Arnhem vind je een grote, unieke collectie bruidsmode. Vanuit Eindhoven is dit natuurlijk een eindje rijden. Dus trek gerust een dagje er op uit voor het kiezen van jouw trouwjurk en accessoires.

Sta jij op het punt om te trouwen? De mooiste bruidsmode in Eindhoven of omgeving vind je hier. Kom gerust eens langs en wie weet zeg jij yes tegen de trouwjurk van je dromen. Ontdek de mogelijkheden en collectie zelf!

Unieke collectie bruidsmode in Eindhoven

De unieke collectie bruidsmode voor Eindhoven of omgeving bevat de mooiste trouwjurken en accessoires van bekende merken. Onze trouwjurken zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Wij verkopen merken als Morilee, Essense of Australia en Stella York.

Ook als je een jurk zoekt voor een goedkopere prijs, ben je bij onze winkels met bruidsmode voor Eindhoven of omgeving op de juiste plek. We verkopen namelijk al jurken vanaf driehonderd euro. Een trouwjurk en accessoires vinden die perfect bij jouw plaatje passen is dus helemaal niet moeilijk. Wij helpen je graag en zorgen dat alles voor jouw jurk geregeld wordt.

Een totaalplaatje met onze bruidsmode in Eindhoven

Onze collectie bruidsmode voor Eindhoven of omgeving bestaat niet alleen uit trouwjurken. Ook vind je in ons assortiment verschillende accessoires die jouw outfit nét dat beetje meer geven. Denk aan verschillende soorten sieraden, maar ook lingerie en trendy bruidsschoenen. Deze accessoires vormen een mooie toevoeging aan je outfit. Samen met onze stylistes stel jij dan ook jouw complete outfit samen. Ga voor een totaalplaatje dat helemaal klopt en maak het zo opvallend of ingetogen als dat je zelf wilt.

Schakel ons professioneel advies in

De juiste trouwjurk kiezen is lastig. Daarom helpen we je graag een handje. Onze persoonlijke stylistes staan daarom graag voor je klaar. Jullie kijken samen naar wat jou aanspreekt in de verschillende trouwjurken, accessoires en stijlen. Uiteraard houden zij rekening met jouw wensen en je persoonlijke smaak. Samen met de styliste kies je een aantal jurken uit, waarna het passen kan beginnen.

Heb je jouw ideale trouwjurk gevonden maar moet hij passend worden gemaakt? Geen probleem! De coupeuses in ons eigen atelier gaan aan de slag met jouw trouwjurk en maken deze perfect op maat.

Kom langs in onze winkel

Ben je op zoek naar de mooiste trouwjurk die bij jouw droomplaatje past? Jouw nieuwe trouwjurk én accessoires vind je gegarandeerd in de collectie van D’Amore Bruidssalon. Wil je langskomen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Je kunt ook altijd even binnenlopen voor een afspraak. Soms kan het zijn dat we een plekje vrij voor je hebben en je direct kunnen helpen. Samen met jou maken we van het kiezen van jouw jurk een echte belevenis!