fbpx

Jarice

De mooiste dag in je leven? Dat is je huwelijksdag.  Jarice weet deze perfect voor te bereiden en in te vullen. Met jarenlange ervaring en vooral familietraditie (derde generatie) garandeert deze bruidscollectie je een bruidsjurk die warmte, gevoel en passie voor het leven uitstraalt.  Een bruidsjurk moet passen bij je persoonlijkheid en je lichaam.  De designers van Jarice hebben dan ook maar één doel voor ogen: luchtige of juist klassieke jurken ontwerpen waarin jij je echt bruid voelt en dat ook nog voor een betaalbare prijs.  Jarice geeft je stijl, maakt je eigentijds, charmant.

Bekijk HIER de collectie van Jarice!

Ben je op zoek naar bruidsmode?

Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

Onze werkwijze

D’Amore Bruidssalon staat voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. We ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies bij hun zoektocht naar de ultieme bruidsjurk. Je kunt met onze adviseuses zelf langs de collecties lopen en er zijn ruime paskamers voor elk gezelschap. Geen afspraak gemaakt? Geen probleem, je mag ook gerust eens bij ons binnenlopen!

Onze service

Bruiden laten stralen is onze passie! Met behulp van ervaren adviseuses en een aanbod van internationale topmerken streven we naar een geweldige beleving. In ons eigen atelier wordt de bruidskleding perfect passend gemaakt en ook speciale aanpassingen zijn mogelijk. Onze creatieve coupeuses denken graag mee zodat jij kan trouwen je droomjurk.

Onze collectie

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie bruidsmode die je in verschillende maten kunt passen. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook trendy jurken voor de volslanke bruid en hebben we outlet-jurken voor een kleiner budget.