fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Ladybird Designer Days

Ladybird Designer Days

Ontdek bij D’Amore Bruidssalon in  Arnhem voor één week de grootste 2020 collectie trouwjurken van modehuis Ladybird.

We gaan 2020 geweldig van start! Pas de allernieuwste jurken van Ladybird tijdens de Ladybird Designer Days . Onze eigen collecties van dit geweldige modehuis worden speciaal hiervoor tijdelijk aangevuld met nog meer prachtige jurken, dat wil je niet missen!

Van 28 januari t/m 8 februari vindt het event plaats bij D’Amore Arnhem. Maak onderaan deze pagina meteen een afspraak via het afspraakformulier of bel 026-4425733.

 

Ontvang een waardebon tot 200 euro!

Vanwege de Ladybird Designer Days ontvang je van 28 januari t/m 8 februari bij aankoop van een jurk uit de collectie van Ladybird een waardebon voor accessoires. Bij een jurk vanaf €1500,- euro ontvang je een bon ter waarde van €200,- euro, bij een jurk van €1000,-  tot €1499,- euro ontvang je een bon ter waarde van €150,- euro. Bij een jurk tot en met €999,- euro ontvang je een bon ter waarde van €100,- euro  Zo heb je straks die mooie sluier of te gekke trouwschoenen gewoon gratis!

Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties en is inwisselbaar t/m 31 oktober 2020. De waardebon is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. Max 2 items per waardebon.

 

Ladybird

Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een ‘no-nonsense’ ontwerp zonder toeters of bellen. De ander wil op haar trouwdag juist alles uit de kast halen en gaat voor meters tule, kant, parels en opvallende applicaties. Ladybird heeft al deze verschillende stijlen in haar elegante bruidsmode collectie. Of het nou gaat om een romantische baljurk, A-lijn of juist een bohemian rok, elke trouwjurk van Ladybird is altijd verrassend en stijlvol. Het merk weet als geen ander hoe je de juiste punten van een vrouw accentueert en staat dan ook bekend vanwege een fantastische pasvorm.

Bekijk hieronder een impressie van de aanwezige jurken!

Ook voor de dames met een maatje meer zijn er prachtige jurken aanwezig. Bekijk een impressie van jurken onderaan de pagina.

 

 

Een maatje meer

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping