Tijdens de Maggie Sottero Designer Days bij
D’Amore vind je meer dan 80 trouwjurken
van het modehuis Maggie Sottero Designs
bij D’Amore Bruidssalon in Amersfoort en Arnhem.

Van 6 tot en met 10 februari vind je de jurken van Maggie Sottero, Sottero and Midgley en Rebecca Ingram bij ons filiaal in Arnhem. Maak onderaan deze pagina meteen een afspraak via het afspraakformulier of bel 026-4425733.

Een week later, van 13 tot en met 17 februari, vinden bij D’Amore Amersfoort de Maggie Sottero Designer Days plaats. In deze week vind je meer dan 80 jurken van deze prachtige merken in onze winkel. Maak onderaan deze pagina meteen een afspraak via het afspraakformulier of bel 033-4657300.

Maggie Sottero Designs

Maggie Sottero Designs is het modehuis waaronder de bruidsmodemerken Maggie Sottero, Sottero and Midgley en Rebecca Ingram vallen. De prachtige trouwjurken van deze merken kenmerken zich door veel kant en kralen. Bij Maggie Sottero Designs vind je trouwjurken die voldoen aan de laatste trends. Voor elk type bruid is er bij deze merken een trouwjurk te vinden!

Ontvang een waardebon tot 200 euro!

Vanwege de Maggie Sottero Designer Days onvang je van 6 februari tot en met 3 maart bij aankoop van een jurk van Maggie Sottero, Sottero and Midgley of Rebecca Ingram een waardebon voor accessoires. Bij een jurk vanaf 1499 euro ontvang je een bon ter waarde van 200 euro, bij een jurk tot 1499 euro ontvang je een waardebon ter waarde van 150 euro. Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties.

D’Amore Amersfoort

D’Amore Amersfoort vind je aan het Prinses Julianaplein 67, op loopafstand van het station. Naast Maggie Sottero vind je in dit filiaal nog veel meer andere prachtige merken zoals Stella York, Beautiful by Enzoani en Morilee. Bekijk hier de collectie trouwjurken van D’Amore Amersfoort.
Maar van 13 tot en met 17 februari zetten we dus de merken van Maggie Sottero Designs in het zonnetje 😉 Bel voor het maken van een afspraak 033-4657300.

D’Amore Arnhem

D’Amore Arnhem vind je aan de Looierstraat 25, ook op loopafstand van het station. Naast Maggie Sottero vind je in dit filiaal nog veel meer andere prachtige merken zoals Ladybird en Rembo Styling. Bekijk hier de collectie trouwjurken van D’Amore Arnhem.
Maar van 6 tot en met 10 februari vind je dus één week lang meer dan 80 jurken van Maggie Sottero Designs in dit filiaal. Bel voor het maken van een afspraak 026-4425733.

Win een trouwjurk!

Maak bij D’Amore nu kans op een trouwjurk van Maggie Sottero Designs!  Klik hier voor meer informatie over deze actie.

Aanwezige jurken

Ben je nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? Hieronder vind je een greep uit het aanwezige assortiment.

Afspraak maken

Maak via onderstaand formulier meteen een afspraak of neem telefonisch contact op. Bel voor D’Amore Amersfoort 033-4657300 en voor D’Amore Arnhem 026-4425733.

Velden met een * zijn verplicht.

Jouw gegevens

Jouw contactgegevens