Maggie Sottero

Bent u op zoek naar bruidsmode? Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie van bruidsmode. Er zijn bruidsmode van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook outlet-jurken en volslanke jurken bij ons verkrijgbaar.

Maggie Sottero is een bruidsmodemerk afkomstig uit Amerika. Deze bruidsjurken kunnen getypeerd worden als romantische-, glamourbruidsjurken. De bruidscollectie van Maggie Sottero is mooi bewerkt met Swarovski kristallen en het model van de bruidsjurk zorgt voor een verfraaiing van het vrouwelijke figuur. De bruidsmode collectie is erg omvangrijk, mede door het brede assortiment dat aangeboden wordt.

Bekijk HIER de Maggie Sottero collectie!

 

MAGGIE SOTTERO DESIGNSwww.maggiesottero.com   taren-maggie-sottero-bruidsjurk-2015   MAGGIE SOTTERO DESIGNSwww.maggiesottero.com

 

Wij bieden een uitgebreide assortiment van topmerken van onder andere: Ladybird, Affezione, La Sposa, Beautiful by Enzoani, Cosmobella, Ronald Joyce, Rembo Styling, Marylise, Demetrios, Orea Sposa, Blue by Enzoani, Romantica, Mori Lee, Maggie Sottero en Opulence.

Verder staat D’Amore bruidssalon voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Wij ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies, want volledig voldoen aan de wensen van onze klanten is onze passie!