Bent u op zoek naar bruidsmode? Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie van bruidsmode. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook outlet-jurken en volslanke jurken bij ons verkrijgbaar.

Marylise is een bruidsmodemerk afkomstig uit België. De bruidscollectie van Marylise omvangt een prachtig modern ontwerp. Bij deze ontwerpen wordt gebruik gemaakt van de fijnste stoffen en worden er verfijnde applicaties aangebracht op de bruidsjurken. Deze bruidsmode kan getypeerd worden als een modern en eenvoudig gecombineerd met prachtige detaillering.

Nieuwsgierig? Bekijk HIER de collectie van Marylise!

Wij bieden een uitgebreide assortiment van topmerken van onder andere: Ladybird, Affezione, La Sposa, Beautiful by Enzoani, Cosmobella, Ronald Joyce, Rembo Styling, Marylise, Demetrios, Orea Sposa, Blue by Enzoani, Romantica, Mori Lee, Maggie Sottero en Opulence.

Verder staat D’Amore bruidssalon voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Wij ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies, want volledig voldoen aan de wensen van onze klanten is onze passie!