Bent u op zoek naar bruidsmode? Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

D’Amore Bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie van bruidsmode. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook outlet-jurken en volslanke jurken bij ons verkrijgbaar.

Morilee’s collectie is modern met een klassieke ziel. De combinatie van de schoonheid van het verleden met de moderne trends voor de toekomst. Prachtige ontwerpen, fijne kristallen en parels brengen de collectie naar voren.

 

2621-morilee-bruidsjurk-2015   6772-morilee-trouwjurken-2015   5201-morilee-bruidsjurk-2015

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Morilee? KLIK HIER!

Wij bieden een uitgebreid assortiment van topmerken van onder andere: Ladybird, Affezione, La Sposa, Beautiful by Enzoani, Cosmobella, Ronald Joyce, Rembo Styling, Marylise, Demetrios, Orea Sposa, Blue by Enzoani, Romantica, Mori Lee, Maggie Sottero en Opulence.

Verder staat D’Amore Bruidssalon voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Wij ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies, want volledig voldoen aan de wensen van onze klanten is onze passie!