Bent u op zoek naar bruidsmode? Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie van bruidsmode. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook outlet-jurken en volslanke jurken bij ons verkrijgbaar.

Oreo Sposa is afkomstig uit Italië en het bruidsmodemerk is uit de collectie van Demetrios Bridals. De bruidsjurken van Oreo Sposa zijn tijdloos en trend-proof en er word gewerkt met buitengewone stoffen, het resultaat is een jurk die de rondingen van het lichaam van nature volgt. Weelderig maar doordacht, vol detaillering perfect voor de hedendaagse bruid. De collectie van Orea Sposa is tijdloos en vrouwelijk. De stoffen die gebruikt worden in de jurken, zorgen ervoor dat de rondingen van jouw lichaam prachtig tot zijn recht komen.

Bekijk de collectie van Orea Sposa!

Wij bieden een uitgebreid assortiment van topmerken van onder andere: Ladybird, Affezione, La Sposa, Beautiful by Enzoani, Cosmobella, Ronald Joyce, Rembo Styling, Marylise, Demetrios, Orea Sposa, Blue by Enzoani, Romantica, Mori Lee, Maggie Sottero en Opulence.

Verder staat D’Amore Bruidssalon voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Wij ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies, want volledig voldoen aan de wensen van onze klanten is onze passie!