Bent u op zoek naar bruidsmode? Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie van bruidsmode. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Daarnaast zijn er ook outlet-jurken en volslanke jurken bij ons verkrijgbaar.

Rembo Styling is een bruidsmodemerk afkomstig uit België. De bruidscollectie van Rembo Styling kan ook wel omschreven worden als een eigenzinnige creatie die tevens elegantie uitstraalt. In de bruidscollectie wordt gebruik gemaakt van verfijnde details en prachtige bewerkingen. De stijl waaronder de bruidsjurken van Rembo Styling omschreven kunnen worden is eenvoudig maar wel is er getracht om elke bruidsjurk een unieke draai te geven. De echte ‘Bohemian wedding’ is in deze stijl gegarandeerd!

Bekijk hier onze collectie van Rembo Styling!

Wij bieden een uitgebreide assortiment van topmerken van onder andere: Ladybird, Affezione, La Sposa, Beautiful by Enzoani, Cosmobella, Ronald Joyce, Rembo Styling, Marylise, Demetrios, Orea Sposa, Blue by Enzoani, Romantica, Mori Lee, Maggie Sottero en Opulence.

Eigentijds, fris, zacht en soepel. Dat zijn de woorden die helemaal passen bij de bruidsmode van het merk Rembo Styling. Vintage avant la lettre, dat is de naam van de romantische vintage trouwjurken. Rembo Styling laat met deze collectie zien dat ze haar creatieve grenzen weer heeft verlegd.

Trouwjurk voor de fashionista

Rembo Styling is elegant en eigentijds. Een must voor de echte fashionista die er ook op haar trouwdag stylish uit wil zien. Rembo Styling heeft zich bij het ontwerpen van de collectie trouwjurken laten inspireren door de bohemian stijl en de non-traditionele bruid die vooral zichzelf wil voelen op haar trouwdag. Het accent ligt veelal op de achterzijde van de trouwjurken met prachtige motieven van kant of juist een sexy lage rug.

Collectie Rembo Styling winkel Arnhem

Rembo <br/> Styling

Verder staat D’Amore bruidssalon voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Wij ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies, want volledig voldoen aan de wensen van onze klanten is onze passie!