fbpx

Rosa Clara

Op onze website vind je de meest prachtige jurken van dit Spaanse merk. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort. In Rosa Clara bruidsjurken komen nieuwe bruidsmodetrends en klassieke elegantie samen. Kenmerkend voor Rosa Clará trouwjurken is niet alleen het design maar ook de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. De ontwerpen zijn exclusief en prachtig afgewerkt met zacht tule, bijzonder kant en beeldschoon crêpe. Vind jouw droomjurk op onze website en kom langs in één van onze winkels om de jurk te passen.

Bekijk HIER de Rosa Clara collectie in Arnhem
Bekijk HIER de Rosa Clara collectie in Amersfoort

Ben je op zoek naar bruidsmode?

Kom dan eens langs bij D’Amore Bruidssalon in Arnhem of Amersfoort.

Onze werkwijze

D’Amore Bruidssalon staat voor persoonlijke aandacht, klantvriendelijkheid en professionaliteit. We ondersteunen onze bruiden met een eerlijk en deskundig advies bij hun zoektocht naar de ultieme bruidsjurk. Je kunt met onze adviseuses zelf langs de collecties lopen en er zijn ruime paskamers voor elk gezelschap. Geen afspraak gemaakt? Geen probleem, je mag ook gerust eens bij ons binnenlopen!

Onze service

Bruiden laten stralen is onze passie! Met behulp van ervaren adviseuses en een aanbod van internationale topmerken streven we naar een geweldige beleving. In ons eigen atelier wordt de bruidskleding perfect passend gemaakt en ook speciale aanpassingen zijn mogelijk. Onze creatieve coupeuses denken graag mee zodat jij kan trouwen in je droomjurk.

Onze collectie

D’Amore bruidssalon bestaat uit twee bruidsmodewinkels, gevestigd in Arnhem en Amersfoort. Beide winkels hebben een prachtige collectie bruidsmode die je in verschillende maten kunt passen. Er zijn bruidsjurken van klassiek tot sexy, van wit tot gekleurd en van romantisch tot modern. Er zijn trendy jurken voor de volslanke bruid en hebben we outlet-jurken voor een kleiner budget.