fbpx

Bohemian trouwjurken

Wil jij stralen op de mooiste dag van je leven op een stijlvolle en speelse manier? Dan zijn bohemian trouwjurken de perfecte keuze voor jou. Of je nu kiest voor een bruiloft in de tuin, op het strand, in de bossen of in een sfeervolle boomgaard. Bohemian trouwjurken zijn vrolijk, romantisch, zwierig en licht. Niet te netjes en een beetje speels. Ontdek de schitterende collectie bij D’Amore.

Een bohemian bruidsjurk kopen

Het plannen van je bruiloft is een intense tijd en het kiezen van je trouwjurk is een uniek tijdens deze periode. Als je er al zeker van bent dat je een bruiloft in bohemian stijl wilt, dan hoort daar natuurlijk een prachtige bohemian bruidsjurk bij! Alle bohemian trouwjurken die je op onze website vindt, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort. De stylistes van D’Amore staan daar voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de bohemian bruidsjurk van je dromen. Je kunt altijd rekenen op de beste, professionele adviezen en tips.

De veelzijdigheid van een boho trouwjurk

We zullen het er allemaal over eens zijn dat bij een boho bruiloft een boho trouwjurk hoort. Denk je aan boho, dan denk je aan Ibiza. Ibiza kenmerkt zich al decennia door relaxen, de laid back sfeer, zon, zee en strand. Deze trouwjurk sluit daar perfect op aan. Bohemian bruidsjurken zijn vaak comfortabele jurken met een kanten lijfje en een rok van tule of chiffon, die luchtig om je lichaam heen valt. Het danst als het ware om je heen. In een boho bruidsjurk voel jij je op en top vrouwelijk en sexy, waardoor jij zeker de show steelt op jouw grote dag!

Niet alleen op het strand is een boho trouwjurk ideaal. Ook bij een plattelandsbruiloft of een bruiloft in het bos past een boho trouwjurk perfect.

Maak jouw look af met accessoires

Heb jij de bohemian trouwjurk van je dromen gevonden? Dan kun jij jouw look nog compleet maken met accessoires, sieraden en schoenen. D’Amore hebben we prachtige slippertjes, sandaaltjes en espadrilles in het assortiment die helemaal passen bij de bohemian stijl. Natuurlijk mogen ook een bruissluier, kettinkjes, armbanden, oorbellen of haarversieringen niet ontbreken. Onze stylisten kunnen je hier een handje bij helpen. Vertel ons wat jou wensen en voorkeuren zijn zodat wij jou om kunnen toveren in een prachtige bruid die zich de hele dag lekker in haar outfit zal voelen. Samen met jou creëren bij het ultieme totaalplaatje!

We zien je graag in onze salon

Heb je een aantal bohemian trouwjurken op onze site gezien die je graag wilt passen? Dat kan natuurlijk! Je wilt tenslotte wel weten hoe deze bohemian trouwjurk jou staat en of het dé jurk is waar je al die tijd van droomde. Via onze website kun je eenvoudig een afspraak maken om langs te komen in één van onze salons. We zullen er alles aan doen om jou met een grote glimlach weer de deur uit te laten lopen en je te laten stralen op jouw bruiloft!