fbpx

Boothals trouwjurken

Ben jij een klassieke bruid op zoek naar een klassieke trouwjurk? Overweeg dan zeker een boothals neklijn. De boothals is een prachtige halslijn die hoog sluit met een horizontale lijn tot het puntje van de schouders, wat een sierlijke look creëert. In een boothals trouwjurk zul jij stralen op de mooiste dag van je leven. Boothals trouwjurkenjurken zitten als gegoten en je voelt je er heerlijk in. Deze jurken gaan nooit out of style en zijn dan ook al jaren zeer geliefd bij bruiden wereldwijd. Op de website van D’Amore vind je een uitgebreide collectie met de prachtigste boothals trouwjurken. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort. Boothals trouwjurken zijn te combineren met verschillende rokken. Denk daarbij aan een prinsessenjurk met veel tule of een fishtailjurk. Laat je heerlijk inspireren op onze website en kom langs in één van onze winkels om de jurk te passen.

Trouwjurk met boothals kopen

Bij D’Amore is voor elke bruid een passende trouwjurk te vinden. Misschien heb je al op onze website naar de prachtige boothals trouwjurken collectie gekeken en heb je jouw droomjurk er al tussen zien staan. Misschien heb je wel meerdere boothals trouwjurken gezien die je prachtig vindt en valt het kiezen je zwaar. In welke situatie je je ook bevindt, onze ervaren stylistes nemen uitgebreid de tijd voor je en helpen je in alle rust bepalen welke boorhals trouwjurk het beste bij je past. Je kunt tijdens je afspraak vanzelfsprekend de verschillende jurken passen en rekenen op de beste professionele adviezen. De jurk waar jij het meeste in straalt, is natuurlijk de jurk die het gaat worden. Bij een trouwjurk gaat het namelijk om liefde op het eerste gezicht. De stylisten van D’Amore staan voor je klaar om je te helpen bij deze lastige keuze.

Boothals bruidsjurken

Boothals bruidsjurken zullen nooit uit de mode gaan en komen elk jaar weer terug in de verschillende collecties. Een boothals bruidsjurk is dan ook elegant en sophisticated. Met een boothals bruidsjurk sla je de plank dan ook nooit mis. De boot halslijn is met heel veel modellen te combineren. We hebben dan ook zowel A-lijn modellen als strakke modellen en sprookjes jurken met lange slepen en wijde rokken. Alle jurken zijn gemaakt van schitterende stoffen zoals tule, organza, satijn en zijde. Vanzelfsprekend hoort bij een boothals bruidsjurk een mooie versiering zoals kant, parels, steentjes of een combinatie daarvan. Heel subtiel of iets uitbundiger, de keuze is aan jou.

Bijpassende accessoires uitzoeken

Ben je verliefd geworden op een prachtige ingetogen japon dan kun je deze natuurlijk een extra touch geven met prachtige accessoires. Wat dacht je van een ceintuur met steentjes en palletjes? Zo geef je je jurk net een klein beetje sparkel en bling. Niet te veel een zeer sophisticated, iets wat perfect aansluit op deze jurken. Natuurlijk mogen andere accessoires als bijpassende bruidsschoenen, een sluier of haarband en mooie sieraden niet ontbreken. Daarom hebben wij bij D’Amore een uitgebreide collectie aan accessoires. Zodra jij jouw droomjurk gevonden hebt, zullen onze stylistes samen met jou en aan de hand van jouw wensen je ultieme look creëren.

Contact om een afspraak in te plannen

Ben je inmiddels helemaal in de “pas stemming” gekomen en wil je niet langer wachten? Neem dan contact met ons op om zo snel mogelijk een pasafspraak in te plannen. Je kunt hiervoor ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen dan aansluitend de afspraak per email bevestigen. Mocht je in de buurt zijn kun je ook gerust even binnen lopen. Wie weet heeft één van onze stylistes net even tijd en kunnen we vast de eerste stappen zetten. Het is onze missie om voor jou de perfecte trouwjurk te vinden!