fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Ben jij op zoek naar de trouwjurk van je dromen? Een jurk die best een beetje spannend en sexy mag zijn? Dan is een open rug trouwjurk helemaal wat voor jou! Open rug trouwjurken stralen aan de voorkant en verrassen aan de achterkant. Hiermee zul jij gegarandeerd een onvergetelijke indruk maken op de mooiste dag van je leven. Je gasten zullen er niet over uitgesproken raken en je aanstaande zal de ogen niet van je af kunnen houden. Ontdek de prachtige collectie open rug trouwjurken op de website van D’Amore. Alle open rug trouwjurken die je op onze website ziet staan, zijn verkrijgbaar in onze winkels in Arnhem en Amersfoort. Maak dus gauw een afspraak om te komen passen.

Trouwjurk open rug kopen

Iedere bruid is uniek. De ene bruid wil trouwen in een glitter en glamourjurk met een prachtige open rug terwijl de andere bruid liever kiest voor een prachtige ingetogen japon. De open rug laat net genoeg skin zien om de balans te houden. Misschien heb je al een kijkje in onze webshop genomen en ben je verliefd geworden op één van onze beeldschone trouwjurken met open rug en kun je niet wachten om deze te komen passen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zeker weet dat een trouwjurk open rug wilt kopen maar er nog niet helemaal over uit bent welk model het moet gaan worden. Allemaal geen enkel probleem! De stylistes van D’Amore staan met professionele adviezen voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat een trouwjurk met een open rug kopen een onvergetelijke ervaring voor je wordt.

Open rug bruidsjurk

Er zijn verschillende mogelijkheden als je op zoek bent naar een open rug bruidsjurk. Je kunt denken aan een stukje open rug of een volledige open rug, dus een laag uitgesneden bruidsjurk. Dat zijn echter niet de enige mogelijkheden. Een zogenaamde illusion neckline is in het leven geroepen om de illusie van een volledig open rug op te roepen terwijl er in werkelijkheid een doorzichtige stof in je eigen huidskleur over je rug zit. Hierdoor kan een strapless bruidsjurk ook een open rug hebben. Het gebruik van deze stof zorgt voor extra support en dat alles op z’n plek blijft zitten. Speciaal voor bruiden sexy voor de dag willen komen en hun gasten versteld willen doen staan. Onder een open rug bruidsjurk valt ook een beeldschone kanten rug. Door het gebruik van kant is de open rug namelijk niet té bloot. Tot slot kun je kiezen voor een keyhole of peek-a-boo open rug. Deze open rug bruidsjurk heeft als het ware een gat, omdat de jurk helemaal open is, maar bij de nek weer samenkomt.

Accessoires om je look compleet te maken

Hoewel deze jurken het absoluut niet nodig hebben, kunnen we ons voorstellen dat je je look compleet wilt maken met wat bijpassende accessoires. Denk hierbij aan schitterende sieraden zoals oorbellen, armbanden of kettingen maar ook bijpassende bruidsschoenen mogen zeker niet ontbreken. Aan de hand van jouw wensen zullen onze stylisten je helpen om je look compleet te maken. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag zult hebben.

Pasafspraak maken

Wil jij jouw droomjurk komen passen? Of wil je eens rustig samen met onze stylisten diverse mogelijkheden bekijken en proberen? Maak dan vandaag nog een pasafspraak. Hiervoor kun je contact met ons opnemen of het formulier op onze website invullen. Wij zullen per email de afspraak aan je bevestigen. Kun je niet meer wachten? Dan kun je natuurlijk altijd even bij ons binnen wandelen. Wie weet hebben we net even tijd en kunnen we je meteen verder helpen. Samen vinden we de jurk van jouw dromen.

 

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping