fbpx

Stella York trouwjurken

Stella York trouwjurken

De trouwjurken van Stella York maken van jou het stralende middelpunt tijdens je bruiloft. Het Australische merk heeft trouwjurken met spectaculaire designs. In onze uitgebreide collectie vind je Stella York trouwjurken met een prachtige lage rug, sexy mermaid of fit & flare jurken, maar ook romantische prinsessenjurken. Aan iedere bruid en persoonlijkheid is gedacht! Elk ontwerp is gecreëerd met veel aandacht voor detail, luxe stoffen en een perfecte pasvorm. Een Stella York trouwjurk laat jou schitteren! Bekijk de collectie alvast online en kom langs om een trouwjurk te passen. 

Bekijk HIER de collectie van Stella York in Arnhem!

Bekijk HIER de collectie van Stella York in Amersfoort!

Stella York trouwjurk kopen

Heb jij een Stella York trouwjurk gezien en zie jij jezelf hier al in trouwen? Kom dan zeker langs bij een van onze winkels in Amersfoort of Arnhem. Onze stylistes staan graag voor je klaar. Samen met hen start jij jouw persoonlijke zoektocht naar de ideale trouwjurk van Stella York. Daarbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen, smaak en voorkeuren qua stijl of kleur. Samen met een styliste selecteer en probeer je verschillende designs uit. De persoonlijke styliste geeft je daarbij deskundig en betrouwbaar advies. 

Wij vinden het belangrijk dat onze trouwjurken ook met de tijd meegaan. Dit zie je terug in onze regelmatig wisselende collectie. Zo vind je dus altijd een trouwjurk die aansluit op de laatste trends. En heb je een trouwjurk gevonden die je aanspreekt, maar waaraan nog iets ontbreekt? In ons eigen atelier kunnen wij jouw trouwjurk voorzien van sprankelende details of andere toevoegingen. Ook kunnen zij de trouwjurken volledig in de juiste maat maken, zodat je zeker weet dat jouw jurk naadloos aansluit op je lichaam. Onze creatieve coupeuses denken hierin graag met jou mee!

Ga voor een totaalplaatje dat klopt

Naast onze ruime collectie jurken van Stella York, vind je ook een grote collectie bruidsaccessoires in ons assortiment. Deze details maken jouw trouwjurk helemaal compleet. Denk bijvoorbeeld aan prachtige sieraden zoals oorbellen of armbanden, maar ook een schitterende sluier of bijpassende bruidsschoenen. Kies samen met onze styliste een totaalplaatje uit dat helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. Ook hierbij voorzien wij je graag van eerlijk en passend advies, zodat je zeker weet dat jouw outfit en bijbehorende accessoires volledig op elkaar aansluiten. 

Plan een afspraak in 

Wil je zeker zijn van een eigen paskamer en persoonlijke styliste? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in. Heb je geen afspraak? Loop dan gewoon een keer bij ons binnen. Mochten we een plekje vrij hebben, dan kunnen wij je direct helpen. Samen met onze stylistes kies jij de trouwjurk van je dromen uit.