Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Trouwjurk Amsterdam

Ben je op zoek naar een trouwjurk in Amsterdam? Rijd slechts een stukje verder en je bent bij één van de salons van D’Amore in Amersfoort of Arnhem. Hier vind je een grote collectie trouwjurken met de meest prachtige designs, fijne stoffen en passende kleuren. Een trouwjurk in Amsterdam of omgeving laat je gemakkelijk bij ons in de juiste maat maken in ons atelier. Benieuwd naar de mogelijkheden en de collectie? Bezoek onze website of onze fysieke winkels!

Bruidsjurk in Amsterdam en omgeving

Wil je een prachtige trouwjurk van een hoogwaardig merk voor de mooiste dag van je leven? Dan hoef je dus niet per se voor je bruidsjurk naar Amsterdam. De collectie van D’Amore is namelijk een van de grootste van heel Nederland. In onze salons vind je doorgaans de nieuwste bruidsmode van bekende merken als Essense of Australia, Maggie Sottero en Stella York. Zoek je dus bruidsmode in Amsterdam of in de omgeving? In onze collectie, een eindje verderop, vind je zeker een jurk die past bij jouw wensen.

We hebben jurken in verschillende prijsklassen. Heb je dus een beperkt budget of wil je juist meer besteden aan je outfit? In beide gevallen zit je voor een bruidsjurk in Amsterdam en omgeving helemaal goed bij D’Amore.

Persoonlijk advies bij onze bruidswinkel nabij Amsterdam

Wanneer je op afspraak of spontaan bij onze bruidswinkel nabij Amsterdam langskomt, word je geholpen door een van onze stylistes. We vragen naar jouw wensen en voorkeuren. Zo kijken we onder andere naar de stijl van je bruiloft en wat voor soort of model jurk jou aanspreekt. Vervolgens bekijk je met de styliste onze collectie en maak je een selectie. Tijdens het passen geeft de styliste je persoonlijk en eerlijk advies. Maar dat is nog niet alles. Heb je dé jurk gevonden? Dan kun je gebruik maken van ons eigen atelier, binnen onze bruidswinkel nabij Amterdam. Onze coupeuses zullen alles perfect op maat maken, zodat jouw trouwjurk naadloos op je lichaam aansluit.

Maak je outfit helemaal compleet

Naast de stijlvolle trouwjurken vind je in onze collectie ook diverse accessoires. Deze maken de look helemaal compleet. Denk aan mooie bruidsschoenen of sierlijke oorbellen. Ook als je op zoek bent naar bruidslingerie ben je bij D’Amore Bruidssalon op de goede plek. We hebben verschillende setjes die jouw lichaam het juiste comfort én support bieden op de mooiste dag van je leven. Onze stylistes helpen je graag met het kiezen van de juiste accessoires die jou laten stralen.

Bezoek onze fysieke winkels

Je plant gemakkelijk een afspraak bij een van onze vestigingen door het online contactformulier in te vullen. Het is niet verplicht om een afspraak te maken voordat je langskomt in één van onze winkels, maar wij raden het onze klanten wel aan. Een afspraak inplannen is namelijk erg makkelijk en onze stylistes en coupeuses houden dan ook daadwerkelijk rekening met jouw komst. Heb je nog vragen over onze collectie of werkwijze? Neem dan ook altijd even contact op. Wij hopen je binnenkort graag in een van onze winkels te mogen ontvangen!

Contact opnemen

Pin It on Pinterest