fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Stella York 2023 website
Slider

Trouwjurk Amsterdam

Ben je in Amsterdam op zoek naar een trouwjurk? Een stuk verder rijden en je bent bij D’Amore Bruidssalon in Amersfoort of Arnhem. Hier vind je een grote collectie trouwjurken met de meest prachtige designs, fijne stoffen en passende kleuren. Een trouwjurk in Amsterdam of omgeving laat je gemakkelijk bij ons in de juiste maat maken in ons atelier. Benieuwd naar de mogelijkheden en de collectie? Op deze pagina vertellen we je er graag meer over. Ook vind je een gedeelte van de collectie op onze website en ben je van harte welkom voor een bezoek aan onze winkels.

Bruidsjurk in Amsterdam of omgeving

Je hoeft dus niet per se voor je bruidsjurk naar Amsterdam. De collectie van D’Amore Bruidssalon is namelijk een van de grootste van heel Nederland. In onze bruidszaken vind je steevast de nieuwste bruidsmode van bekende merken als Essense of Australia, Maggie Sottero en Stella York. Woon je in de omgeving van Amsterdam en zoek je een bruidsjurk? Dan vind je altijd een jurk die past bij wensen in onze collectie. We hebben jurken in verschillende prijsklassen. Heb je dus een beperkt budget of wil je juist meer besteden aan je outfit? Dan zit je in beide gevallen bij D’Amore Bruidssalon helemaal goed.

Persoonlijk advies bij jouw jurk

Wanneer je op afspraak of spontaan bij ons langskomt, word je geholpen door een van onze stylistes. We vragen naar jouw wensen en voorkeuren. Zo kijken we onder andere naar de stijl van je bruiloft en wat voor soort of model jurk jou aanspreekt. Vervolgens bekijk je met de styliste onze collectie en maak je een selectie. Tijdens het passen geeft de styliste je persoonlijk en eerlijk advies. Maar dat is nog niet alles. Heb je DE jurk gevonden, dan wordt kun je gebruik maken van ons eigen atelier. Onze coupeuses zullen alles perfect op maat maken, zodat jouw trouwjurk naadloos op je lichaam aansluit.

Maak je outfit helemaal compleet

Naast de stijlvolle trouwjurken vind je in onze collectie ook diverse accessoires. Deze maken de look helemaal compleet. Denk aan mooie bruidsschoenen of sierlijke oorbellen. Ook als je op zoek bent naar bruidslingerie ben je bij D’Amore Bruidssalon op de goede plek. We hebben verschillende setjes die jouw lichaam het juiste comfort én support bieden op de mooiste dag van je leven. Onze stylistes helpen je graag met het kiezen van de juiste accessoires die jou laten stralen.

Een afspraak inplannen

Je plant gemakkelijk een afspraak bij een van onze vestigingen door het online contactformulier in te vullen. Je kunt ook zonder afspraak informeren naar de mogelijkheden om te passen. Heb je nog vragen over onze collectie of werkwijze? Neem dan ook altijd even contact op. Wij hopen je binnenkort graag in een van onze winkels te mogen ontvangen!

Veelgestelde vragen:

Moet je voor het bezoek een afspraak maken?

Het is niet verplicht om een afspraak te maken voordat je langskomt in één van onze winkels, maar wij raden het onze klanten wel aan. Een afspraak inplannen is namelijk erg makkelijk en onze stylistes en coupeuses houden dan ook daadwerkelijk rekening met jouw komst. Er wordt een paskamer gereserveerd en samen met onze aanwezige styliste krijg je alle aandacht die je verdient. Er is genoeg tijd en ruimte om alle opties door te nemen. Daardoor ben jij er zeker van dat er geen verkeerde keuze wordt gemaakt. Wil je last-minute nog langskomen om een jurk te passen? Vaak is dat ook mogelijk. Wij raden je dan wel aan om even vooraf te bellen. Vervolgens bespreken we dan direct de mogelijkheden.

Wat is er nodig als ik een trouwjurk kom passen in onze winkel?

Vaak is er nog enige twijfel over de benodigdheden voor het passen van een bruidsjurk. Gelukkig zijn wij bij D’amore erg makkelijk. Je hoeft namelijk helemaal niets mee te nemen, enkel een goed humeur is voldoende! Wij hebben namelijk alles in onze winkels liggen om jouw droomjurk te passen. Wil je graag je familie, vrienden of andere dierbaren meenemen naar deze heuglijke dag? Dat is natuurlijk wel mogelijk. Samen maken we er een geweldige dag van. Om jezelf optimaal voor te bereiden raden wij je wel aan om een afspraak in te plannen, dan blokken wij vervolgens een tijd en ruimte voor je af. Dit voorkomt daarnaast mogelijke wachttijd en andere onnodige teleurstellingen.

Is het mogelijk om de bruidsjurk volledig op maat te laten maken?

Wij hebben professionele coupeuses beschikbaar die samen met jou de trouwjurk volledig op maat maken. Samen bespreken we wat de wensen zijn en wij geven daarin direct eerlijk en deskundig advies. Alles om jouw droomjurk te realiseren.

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping