fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Stella York 2023 website
Slider

Trouwjurk Arnhem 

De mooiste trouwjurken van Arnhem en omgeving vind je in de collectie van D’Amore Bruidssalon, gevestigd aan de Looierstraat 25. Wij verkopen een uitgebreide collectie trouwjurken, bruidsmode en natuurlijk de bijpassende accessoires. We hebben alles in eigen huis, zodat jij op jouw trouwdag het stralende middelpunt bent. Wil je meer weten over onze winkel met trouwjurken in Arnhem en wil je langskomen? Plan dan een afspraak met ons in of loop even binnen en vraag naar de mogelijkheden. Maak kennis met onze uitgebreide collectie en say yes tegen de trouwjurk waar je altijd al van droomde.  

Grote collectie bruidsjurken in Arnhem 

Een trouwjurk of bruidsjurk kopen in Arnhem doe je natuurlijk niet zomaar. Voor veel aanstaande bruiden is het dan ook een prettig moment om dit samen met vriendinnen of familie te doen. In onze winkel voor bruidsjurken in Arnhem nemen we graag uitgebreid de tijd voor je. We denken mee in de verschillende stijlen en mogelijkheden en zoeken een jurk die past bij het totaalplaatje dat jij voor ogen hebt.   

Ga voor een uniek totaalplaatje 

Naast een grote collectie bruidsjurken, vind je bij D’Amore Bruidssalon ook accessoires die jouw outfit compleet maken. We hebben speciale bruidsschoenen, een grote collectie sieraden en uiteraard ook verschillende sluiers en zelfs bruidslingerie. Qua merken vind je bij D’Amore de meest bekende en populaire merken in bruidsmode. Denk aan Stella York, Essense of Australia, Ladybird en Rembo Styling. Wij verkopen alleen trouwjurken en dan met name in ivoor, champagnekleur of diverse pasteltinten. In onze collectie trouwjurken in Arnhem vind je dus geen avondkleding of trouwjurken met felle tinten. 

Kennis en advies op maat 

Wanneer je een bruidsjurk bij ons koopt, word je begeleid door een persoonlijke styliste. Samen bespreken jullie de bruiloft en er worden vragen gesteld zoals: ‘wat wordt de trouwlocatie’ en ‘wat spreekt je precies aan in een jurk?’. Dit helpt onze styliste bij het vinden van de juiste jurk en accessoires. Wanneer je de trouwjurk van jouw dromen hebt gevonden, is het de beurt aan de professionals in ons atelier. Bij D’Amore Bruidssalon bieden we ook een vermaakservice aan met onze eigen coupeuses. Zij gaan met jouw jurk aan de slag en vermaken deze tot de juiste maten of brengen de details aan die je wenst. Wij zorgen ervoor dat jouw jurk perfect past en aansluit op je lichaam.   

Maak een afspraak en kom langs 

Wil je langskomen in onze winkel en kennismaken met onze collectie? Plan dan vandaag nog een afspraak in via onze website. Je kunt ook zonder afspraak terecht als er een plekje vrij is. Wij geven je eerlijk advies, zodat je zeker weet dat je een jurk draagt die honderd procent bij je past. Ook wordt rekening gehouden met alle bijkomende wensen waardoor jij met een glimlach de deur uit gaat! 

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping