fbpx

Arnhem 026-442 57 33 Amersfoort 033 - 465 73 00

Stella York 2023 website
Slider

Trouwjurk Utrecht

Woon je in de buurt van Utrecht en zoek je een trouwjurk? In de bruidswinkel van D’Amore in Amersfoort vind je een ruime collectie prachtige jurken. Naast de mooiste trouwjurken in Utrecht en omgeving, vind je bij D’Amore Bruidssalon ook een grote collectie accessoires die jouw look helemaal compleet maakt. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan de collectie op onze website of plan meteen een afspraak in bij onze winkel in Amersfoort of Arnhem.

Bruidsjurk in Utrecht en omgeving

Voor het vinden van een passende bruidsjurk in Utrecht of omgeving is D’Amore Bruidssalon in Amersfoort of in Arnhem zeker een aanrader. We hebben een van de grootste bruidsmodecollecties van Nederland, waardoor je altijd een jurk vindt die aansluit op jouw wensen. Die persoonlijke wensen voor het kopen van een bruidsjurk in Utrecht of omgeving zijn erg belangrijk. In onze collectie hebben we verschillende populaire merken opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan Essense of Australia, Stella York, Ladybird of Morilee. Of je nu een ruim of beperkt budget hebt; bij D’Amore Bruidssalon slaag je altijd in het vinden van een jurk en bijbehorende accessoires.

Vind de bruidsjurk van je dromen

Kom je langs? Dan maak je eerst met een persoonlijke styliste. Samen kijken jullie naar jouw voorkeuren en wensen. In onze collectie hebben we zowel jurken voor een moderne, als een klassieke of romantische bruiloft. Vervolgens ga je met de styliste langs de rekken met onze jurken en kan het passen en combineren met accessoires beginnen. Wij geven je altijd eerlijk en professioneel advies, zodat jij straks een jurk kiest die helemaal bij je past.

Een passende trouwjurk in Utrecht

Heb je jouw droomjurk gevonden, dan gaan de coupeuses in ons eigen atelier met jouw trouwjurk aan de slag. De jurk wordt precies in de juiste maat vermaakt voor een perfect resultaat. Vervolgens krijg je van ons bericht wanneer je jurk gereed is, waarna je hem nogmaals kunt passen en meenemen. Wil je een volledige outfit bij D’Amore Bruidssalon kopen? Dat kan zeker met onze collectie accessoires. We hebben naast speciale trouwlingerie, sieraden en schoenen, ook een grote collectie sluiers die jouw jurk natuurlijk de meest prachtige, romantische touch geven.

Plan een afspraak in en bezoek onze winkel

Aarzel niet langer en plan vandaag nog een afspraak bij een van onze vestigingen en vul het online contactformulier in. Je kunt ook altijd even bellen tijdens onze openingsuren. We plannen dan een datum in voor het uitzoeken van een trouwjurk en eventuele accessoires. Ook zonder afspraak mag je gerust komen passen als er een plekje vrij is. Graag zien wij jou binnenkort in een van onze bruidswinkels.

Veelgestelde vragen:

Moet je voor het bezoek een afspraak maken?

Het is niet verplicht om een afspraak te maken voordat je langskomt in één van onze winkels, maar wij raden het onze klanten wel aan. Een afspraak inplannen is namelijk erg makkelijk en onze stylistes en coupeuses houden dan ook daadwerkelijk rekening met jouw komst. Er wordt een paskamer gereserveerd en samen met onze aanwezige styliste krijg je alle aandacht die je verdient. Er is genoeg tijd en ruimte om alle opties door te nemen. Daardoor ben jij er zeker van dat er geen verkeerde keuze wordt gemaakt. Wil je last-minute nog langskomen om een jurk te passen? Vaak is dat ook mogelijk. Wij raden je dan wel aan om even vooraf te bellen. Vervolgens bespreken we dan direct de mogelijkheden.

Wat is er nodig als ik een trouwjurk kom passen in onze winkel?

Vaak is er nog enige twijfel over de benodigdheden voor het passen van een bruidsjurk. Gelukkig zijn wij bij D’amore erg makkelijk. Je hoeft namelijk helemaal niets mee te nemen, enkel een goed humeur is voldoende! Wij hebben namelijk alles in onze winkels liggen om jouw droomjurk te passen. Wil je graag je familie, vrienden of andere dierbaren meenemen naar deze heuglijke dag? Dat is natuurlijk wel mogelijk. Samen maken we er een geweldige dag van. Om jezelf optimaal voor te bereiden raden wij je wel aan om een afspraak in te plannen, dan blokken wij vervolgens een tijd en ruimte voor je af. Dit voorkomt daarnaast mogelijke wachttijd en andere onnodige teleurstellingen.

Is het mogelijk om de bruidsjurk volledig op maat te laten maken?

Wij hebben professionele coupeuses beschikbaar die samen met jou de trouwjurk volledig op maat maken. Samen bespreken we wat de wensen zijn en wij geven daarin direct eerlijk en deskundig advies. Alles om jouw droomjurk te realiseren.

 

Contact opnemen

Pin It on Pinterest

Wishlist 0
Continue Shopping