fbpx

De voordelen van een weddingplanner

de voordelen van een weddingplanner

Jullie bruiloft. Dat moet natuurlijk een perfecte dag worden. Echter kan het regelen van deze dag best wat druk met zich meebrengen. Zo moeten jullie aan verschillende dingen denken zoals de locatie, de genodigden, de catering en de decoratie. Het is dan ook logisch dat jullie door al deze bomen het bos niet meer zien. Willen jullie toch optimaal kunnen genieten van jullie verloving en de reis naar de mooiste dag van jullie leven? Kies er dan voor om de gehele verzorging van jullie bruiloft uit handen te geven aan een weddingplanner. In dit artikel beschrijven we de voordelen hiervan!

Het plannen van een wedding: heb je aan alles gedacht?

Terwijl het huwelijksaanzoek zo gedaan is, is het organiseren van jullie bruiloft een hele opgave. Wie versiert de locatie? Wat geven we als trouwbedankje? Wie zetten we bij wie aan tafel? En waarom hebben we nog geen bevestiging gekregen van de catering? Begint stress bij jullie de overhand te nemen na het lezen van al deze vragen? Relax. Er is namelijk een oplossing: een weddingplanner.

Stress is verleden tijd met een weddingplanner

Weddingplanners zorgen er met hun deskundigheid en connecties voor dat elke bruiloft in goede banen geleid wordt. Alle zaken omtrent een bruiloft nemen zij daarmee uit jouw handen. Zo hoeven jullie je alleen nog druk te maken over hoe jullie elkaar het ja-woord gaan geven. Een weddingplanner legt daarnaast alles vast in een draaiboek zodat jullie op de hoogte zijn van wat er stap voor stap gaat gebeuren op jullie grote dag.

voordelen weddingplanner

Een weddingplanner heeft alles in huis

Bruiloften zijn voor weddingplanners alles behalve onbekend terrein. Zij hebben daarmee de nodige kennis en ervaring om een bruiloft tot in de puntjes te regelen. Door de vele ervaring hebben weddingplanners een groot netwerk opgebouwd. Denk daarbij aan leveranciers zoals cateringbedrijven, fotografen, make-up- en haarstylisten, bloemisten en ook trouwlocaties. Het regelen van offertes, facturen en overeenkomsten met leveranciers laat je verder ook aan een weddingplanner over. Zij zal het aanspreekpunt zijn voor jullie bruiloft zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van het hele trouwavontuur.

Persoonlijke aandacht staat voorop

De gehele organisatie van de bruiloft draait uiteindelijk natuurlijk om het bruidspaar. Een persoonlijke aanpak staat daarom centraal. Een weddingplanner gaat daarom voorafgaand het proces met jullie in gesprek om jullie van top tot teen te leren kennen en een optimaal beeld te schetsen van al jullie creatieve ideeën en wensen. Een weddingplanner bundelt deze gegevens vervolgens met haar expertise en netwerk om jullie bruiloft op een zo unieke en originele manier vorm te geven.

Jullie budget is haar budget

Over geldzaken hoeven jullie je ook niet druk te maken. Een weddingplanner zorgt namelijk voor een overzichtelijke begroting waarin alle uitgaven worden bijgehouden. Zodra jullie met de weddingplanner een budget hebben afgesproken, zal zij alles op alles zetten om de beste keuzes te maken en leveranciers te regelen binnen het budget. Mocht het toch voorkomen dat bepaalde zaken net wat duurder uitvallen dan verwacht, dan bespreekt de weddingplanner dat netjes en ligt de keuze uiteindelijk bij jullie. Het blijft uiteindelijk jullie bruiloft met jullie beslissingen!