fbpx

De mooiste backdrops voor jullie bruiloft

de mooiste backdrops voor jullie bruiloft

Een bruiloft is een speciale gelegenheid die gevuld is met liefde, vreugde en prachtige herinneringen. Een van de manieren om een onvergetelijke sfeer te creëren op je trouwdag is door gebruik te maken van prachtige backdrops. Deze dienen als achtergrond voor de plek waar jullie elkaar het ja-woord gaan geven. In dit artikel beschrijven we de mooiste backdrops voor jullie bruiloft!

Maak van jullie bruiloft een sprookje

Zeg je een romantiek, dan zeg je bloemen! Een van de meest populaire en adembenemende mogelijkheden voor een backdrop is een bloemenmuur. Deze muur van verse bloemen creëert een dromerige sfeer waarmee jullie een echt sprookjesbruiloft realiseren. Je kunt kiezen voor een muur bedekt met zachte pastelkleurige bloemen, een weelderige mix van bloemen in verschillende tinten of zelfs een muur van prachtige rozen. Een bloemenmuur zorgt voor een elegante uitstraling waarbij schoonheid een grote rol speelt. Een backdrop kleed je helemaal aan zoals jullie willen. Kies daarom bijvoorbeeld voor linten en/of lampjes om jullie romantiek compleet vorm te geven!

Trouwen met een vintage look

Hebben jullie gekozen voor een vintage bruiloftsthema, waarbij een retro en antieke uitstraling centraal staat? Dan is een backdrop met een oud raamwerk de perfecte keuze. Dit raamwerk kan je helemaal naar wens stylen. Houden jullie van de natuur? Kies er dan voor om een klimop of bloemen eraan te vestigen. Wil je voor een vintage maar tevens romantische look? Dan kun je ervoor kiezen om het oude raamwerk te decoreren met bloemen en/of linten met pastelkleuren. Een antiek raamwerk in jullie eigen style, geeft jullie gasten een nostalgische sfeer die jullie, als bruidspaar, geheel representeert.

Geef jullie bruiloft op deze manieren vorm

Als jullie een bruiloft in de buitenlucht houden, past een backdrop van riet perfect bij de natuurlijke omgeving. Het rieten frame straalt een rustieke charme uit en kan worden versierd met wilde bloemen, mos of linten. Het creëert een ontspannen en informele sfeer die perfect is voor een buitenceremonie.

de mooiste backdrops voor jullie bruiloft

Een bohemian bruiloft op het strand

Vind jullie bruiloft op het strand plaats en willen jullie daar een Ibiza-achtige look aan toevoegen? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bohemian backdrop met glamoureuze gordijnen. Deze frames zijn meestal gemaakt van metalen standaards met hangende gordijnen van zijde, chiffon of kant. De gordijnen kunnen worden gekozen in een kleur die past bij je bruiloftsthema of in een neutrale kleur zoals wit of crème. Maak de backdrop af met bloemen en/of linten, en jullie zijn een sprookje om naar te kijken!

Een bruiloft van deze tijd

Voor bruidsparen die een eigentijdse uitstraling willen, is een geometrische arch een geweldige optie. Deze stijlvolle en moderne backdrops zijn meestal gemaakt van metalen buizen of hout en hebben strakke lijnen en hoeken. Je kunt ze bijvoorbeeld versieren met groene bladeren, bloemen of zelfs lichtslingers om een magisch element toe te voegen.

Maak er de mooiste dag van jullie leven van

Nu jullie weten welke backdrop het beste bij jullie bruiloft past is het tijd om de rest van jullie bruiloft te regelen. Zaken die daarbij komen kijken zijn de locatie, de muziek, de hapjes en de dranken, de genodigden, het trouwpak en de bruidsjurk en ga zo maar door. Het is misschien even een geregel, maar jullie krijgen er iets moois voor terug: de viering van jullie leven samen, vol met liefde, steun en plezier!