fbpx

Trouwen als je zwanger bent

Trouwen als je zwanger bent

Ga je trouwen en ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Het is een heel bijzondere ervaring om je kindje mee te dragen tijdens je huwelijksdag. Veel vrouwen vragen zich – terecht – af wat voor invloed dit heeft op deze dag en het vinden van de trouwjurk. In deze blog lees je alles over trouwen als je zwanger bent, van de jurk tot aan de accessoires.

Trouwjurken voor zwangere vrouwen

Als je zwanger bent, is het vinden van een bruidsjurk wellicht een uitdaging. Je wilt een jurk die goed past. Een jurk die je siert. Trouwjurken voor zwangere vrouwen zijn er in allerlei soorten en maten, dus er is altijd wel een jurk die perfect bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een jurk met een Empire taille: deze taille valt net boven je buik en maakt je taille slanker. Of kies voor een A-lijn jurk: deze flatteert elke figuur en maakt je buik ook minder opvallend, mocht je dat willen. Of ga voor een mooie grote strik op de taille: dit accentueert juist weer je rondingen en maakt je buik mooi in beeld. Kortom, er zijn zeker voldoende opties.

Accessoires voor zwangere vrouwen

Natuurlijk wil je ook dat je accessoires perfect bij je jurk passen. Als je een strapless jurk hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie ketting of oorbellen die extra licht op je huid laten schijnen. Heb je een lange jurk met mouwen? Dan staat een mooie armband of ring extra mooi. Kies in ieder geval altijd accessoires die niet afleiden van jou of van je jurk: het draait tenslotte om jullie als bruidspaar! Weet je al of je kindje een jongetje of een meisje gaat worden? Dan kan het ook leuk zijn hier iets mee te doen met betrekking tot de accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een speciale kleur of thema om later aan je kind te laten zien dat er aan hem of haar gedacht werd door papa en mama!

Het juiste moment is nu

Natuurlijk moet het moment van jullie bruiloft ook perfect bij jullie passen. Als je besluit om te trouwen als je zwanger bent, is het belangrijk om te kiezen voor een periode waarin je nog niet te ver in je zwangerschap bent. Zo ben je nog fit genoeg om alles goed te regelen, en voel je je op de dag zelf ook nog fijn genoeg om te genieten!

Ook is er geen perfect moment om te trouwen. Wij geloven erin dat het perfect moment (bijna) altijd nu is, als jij en je partner van elkaar houden! Je hoeft dus niet per se te wachten totdat je bevallen bent omdat je niet zwanger wilt trouwen.

Liever advies op maat?

Bij D’amore vinden we het belangrijk dat jij naar huis gaat met de perfecte jurk en accessoires. We helpen dan ook graag met het geven van advies op maat, want we weten hoe belangrijk het is dat alles perfect is op jullie speciale dag!

Kom dus gerust even langs in onze winkel, dan helpen we jou met alle plezier verder!